ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Πάσχα στην Πρέβεζα για δεκάδες Κύπριους επισκέπτες- 2 απευθείας πτήσεις αναμένονται μέσα στην Μ.Εβδομάδα

Αγαπημένος πασχαλινός προορισμός για τους Κύπριους είναι και φέτος η πόλη της Πρέβεζας. Σύμφωνα με τους ξενοδόχους την Μ.Εβδομάδα αναμένονται δύο απευθείας πτήσεις από την Κύπρο με επισκέπτες οι οποίοι θα περάσουν το Πάσχα στα ξενοδοχεία της Πρέβεζας (πραγματοποιώντας ημερήσιες εκδρομές στην υπόλοιπη Ήπειρο ), ενώ για ολόκληρη την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι αναμένονται αρκετά γκρουπ Κυπρίων με τις κρατήσεις να φτάνουν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος που δείχνουν οι Κύπριοι για την Πρέβεζα είναι η προβολή που γίνεται μέσα από τις σελίδες των ταξιδιωτικών γραφείων (τα οποία περιγράφουν αναλυτικά την ιστορία αλλά και τα αξιοθέατα της πόλης (Σαϊτάν Παζάρ, οικεία Καρυωτάκη, Άγιος Χαράλαμπος).
Ιδιαίτερο ενδιαφέρουν εκφράζουν δε για το έθιμο της πρώτης Ανάστασης στην Πρέβεζας (η προβολή του οποίου καθιστά πλέον την πόλη μας σημείο αναφοράς), ενώ όπως υπογραμμίζουν, η γεωγραφική θέση στην οποία βρίσκεται η Πρέβεζα τους δίνει το πλεονέκτημα , έχοντάς την ως έδρα, να δουν με ημερήσιες εκδρομές όλη την Βορειοδυτική Ελλάδα.
Στα ξενοδοχεία που λειτουργούν αυτή την περίοδο επίσης ( με πληρότητα που φτάνει το 100%) αναμένονται γκρουπ κυρίως από την Βόρεια Ελλάδα αλλά και την Αθήνα , γεγονός που ως ένα μεγάλο βαθμό οφείλεται και στις μεγάλες οδικές συνδέσεις που έχουν δοθεί σε κυκλοφορία το τελευταίο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]