ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Συλλήψεις αρχαιοκάπηλων στο Αγρίνιο ..Απαράμιλλης ομορφιάς μαρμάρινη πλάκα ..

Συνελήφθησαν, σήμερα το μεσημέρι στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς των  Ιωαννίνων, δύο  ημεδαποί  ηλικίας 47 και 49 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας Αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων   , με τον έναν να  έλκει την καταγωγή του  απο την Ηπειρο και τον άλλον απο  άλλη   περιοχή της χώρας ,βρέθηκε και κατασχέθηκε μια εντυπωσιακής ομορφιάς μαρμάρινη  πλάκα ,με ανάγλυφη παράσταση  ,το κεντρικό  θέμα  της οποίας είναι ένα γυναικείο πρόσωπο .
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν απο την εξέταση των αρχαιολόγων , το μοναδικής ομορφιάς  εύρημα φέρεται να τοποθετείται χρονικά στον 4.π.χ αιώνα ,με τις  έρευνες των αρχαιολόγων να συνεχίζονται για τον προσδιορισμό και άλλων  χρήσιμων στοιχείων [τόπος  προέλευσης κ.α] για τη σύνθεση της  πλήρους  ταυτότητας  του  αρχαιολογικού ευρήματος.
Στην κατοχή των συλληφθέντων ,με τον έναν εκ των δύο να είναι δημόσιος υπάλληλος , βρέθηκε  επίσης  και κατασχέθηκε  ένα  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Η  προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]