Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης στην Αίγυπτο η Γιαννιώτισσα πρωταθλήτρια Θεοδώρα Καράσα!
Ο Αντιπρόεδρος του ΣΔ Ιωαννίνων, Οδυσσέας Κουκέσης, με σχετική ανακοίνωση εκφράζει την υπερηφάνεια του συλλόγου για τη συμμετοχή της αθλήτριας Θεοδώρας Καράσα (Κ.Ο. Ιωαννίνων) με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης OPEN WATER.
Σημειώνεται ότι η διοργάνωση διεξάγεται στο Sharm El-Sheikh της Αιγύπτου από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου 2026, με τον σύλλογο να της εύχεται καλή επιτυχία, αναγνωρίζοντας τις αμέτρητες ώρες προπόνησης και τη μεγάλη προσπάθεια που τη βοήθησαν να φτάσει σε αυτή την κορυφαία διεθνή πρόκληση.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι μεγάλες στιγμές στον αθλητισμό ξεκινούν με όνειρα, προσπάθεια, επιμονή,αμέτρητες ώρες προπόνησης και την σωστή προπονητική καθοδήγηση.
Η αποστολή της Εθνικής ομάδας αναχώρησε για το Sharm El-Sheikh της Αιγύπτου, όπου από τις 30/10 έως τις 04/11/2026 θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης OPEN WATER.
Στη μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση θα συμμετάσχει και η αθλήτριά μας και του Κ.Ο.Ιωαννίνων Θεοδώρα Καράσα, εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα σε μια ξεχωριστή διεθνή πρόκληση.
Ο Σύλλογός μας αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια για τη συμμετοχή της και της εύχεται μέσα από την καρδιά του καλή επιτυχία!
Θεοδώρα, να χαρείς κάθε στιγμή αυτής της εμπειρίας. Οι κόποι και η προσπάθειά σου σε έφεραν μέχρι εδώ και αυτό από μόνο του αξίζει πολλά!
Καλή δύναμη και καλούς αγώνες! Είμαστε μαζί σου!
Οδυσσέας Κουκέσης (Αντιπρόεδρος ΣΔΙωαννίνων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.