Σύγκρουση φορτηγού με ΙΧΕ στην Τύργια Δήμου Ζηρού || 22χρονος απεγκλωβίστηκε από την Π.Υ χωρίς αισθήσεις
νεότερη ενημέρωση 22:40 Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο 22χρονος ημεδαπός οδηγός του ΙΧΕ απεγκλωβίστηκε από την Π.Υ χωρίς αισθήσεις .
#Χωρίς_αισθήσεις απεγκλωβίστηκε άνδρας από ΕΙΧ όχημα και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στην περιοχή Τύργια Πρέβεζας. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) October 31, 2026
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα με την εμπλοκή ενός φορτηγού οχήματος και ενός ΙΧΕ αυτοκινήτου στην Τυργια του Δήμου Ζηρού .
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας καθώς και η Π.Υ που απεγκλώβισε τον οδηγό του ΙΧΕ .Ο οδηγός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Θεσπρωτικού .
Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος ερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα Τροχαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.