Κόνιτσα: Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη μεταφορά τραυματισμένης 59χρονης από το μονοπάτι της Μονής Στομίου

 


Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας 59χρονης πεζοπόρου - προσκυνήτριας, η οποία τραυματίστηκε  σήμερα  το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της  πεζοπορίας  προς την Ιερά Μονή Στομίου στην Κόνιτσα.

 Σύμφωνα με ενημέρωση από την Π.Υ ,η γυναίκα υπέστη διάστρεμμα στο πόδι, και ήταν αδύνατη η συνέχιση της πορείας της . Για τον εντοπισμό και τη μεταφορά της στήθηκε άμεσα επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κόνιτσας, η οποία κινητοποίησε δύο (2) οχήματα με τέσσερις (4) υπαλλήλους.

Οι πυροσβέστες προσέγγισαν την τραυματισμένη γυναίκα, της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και την μετέφεραν με ασφάλεια μέχρι την είσοδο του μονοπατιού,όπου   παρελήφθη από  ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κόνιτσας, προκειμένου να της παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]