Η Δ.Ε.Ε.Π. Θεσπρωτίας της ΝΔ ευχαριστεί τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνο Πλεύρη
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η Δ.Ε.Ε.Π. Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Θάνο Πλεύρη, για την άμεση και θετική ανταπόκρισή του στο αίτημα που του έθεσε η Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Θεσπρωτίας, Φωτεινή Βιολέτα Δημητρίου, σχετικά με τη χρηματοδότηση του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας.
Η εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 52.000 ευρώ για την αγορά δύο νέων αγωνιστικών σκαφών κωπηλασίας αποτελεί μια ουσιαστική και σημαντική ενίσχυση για τον Όμιλο, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των αθλητικών του υποδομών και στην περαιτέρω ανάπτυξη της κωπηλασίας στην Ηγουμενίτσα και συνολικά στη Θεσπρωτία.
Παράλληλα, η Δ.Ε.Ε.Π. Θεσπρωτίας ευχαριστεί θερμά τον Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα για τη συμβολή και τη στήριξή του στην προώθηση και θετική έκβαση του αιτήματος.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποδεικνύει ότι, μέσα από συνεργασία, συντονισμό και ουσιαστική επικοινωνία με την κεντρική διοίκηση, μπορούν να επιτυγχάνονται συγκεκριμένα και μετρήσιμα αποτελέσματα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Για τη Δ.Ε.Ε.Π. Θεσπρωτίας, η στήριξη των αθλητικών σωματείων, των νέων αθλητών και των συλλογικών προσπαθειών που προβάλλουν θετικά τον τόπο μας αποτελεί σταθερή προτεραιότητα.
Ευχαριστούμε τον κ. Πλεύρη για το προσωπικό του ενδιαφέρον και την ταχύτητα με την οποία ανταποκρίθηκε, καθώς και τον κ. Γιόγιακα για τη συμβολή του στην ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας.
Η Δ.Ε.Ε.Π. Θεσπρωτίας θα συνεχίσει να λειτουργεί ως δίαυλος επικοινωνίας της τοπικής κοινωνίας με την κεντρική διοίκηση, μεταφέροντας τεκμηριωμένα αιτήματα και διεκδικώντας λύσεις που ενισχύουν τη Θεσπρωτία και τους ανθρώπους της.
Από τη Δ.Ε.Ε.Π. Θεσπρωτίας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.