«Ό,τι αγαπάω» Μια γιορτή συγγραφέων, ποιητών και καλλιτεχνών!Ιωάννινα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

 


Ιωάννινα, Στοά Σάρκα, Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2026, 18:30-20:30



Στα Ιωάννινα, στη Στοά Σάρκα, το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί μια γιορτή συγγραφέων, ποιητών και καλλιτεχνών, μία ενδιαφέρουσα πνευματική συνάντηση!


Είστε όλοι καλεσμένοι, σας περιμένουμε!



Το «Ό,τι αγαπάω» έχει τον πρώτο σπόρο του στο 2009, από τον εκπαιδευτικό, συγγραφέα παιδικών βιβλίων και ποιητή, Σωτήριο Α. Χριστόπουλο, με καταγωγή που χάνεται στο βάθος του χρόνου, και από την Ήπειρο. Από το 2014 εμφανίζεται σε σχολεία, εκπαιδευτικά συμπόσια, λογοτεχνικές συναντήσεις, συναντήσεις σωματείων και αυτοοργανομένων ομάδων, με διάφορες μορφές.


 


Πλέον, διοργανώνεται από την «Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΑΩ – WHAT I LOVE Α.Μ.Κ.Ε.».



Το 2025 υλοποιήθηκε στην Αθήνα και τα Ιωάννινα, και το 2026 στα Καλάβρυτα, και την Πάτρα ως μια γιορτή λογοτεχνίας. Φέτος, υλοποιείται για δεύτερη φορά στα Ιωάννινα, με τη στήριξη αυτή τη φορά της Περιφέρειας Ηπείρου και της ΧΕΝ Ιωαννίνων.


 


Κατά τη διάρκεια της συμπεριληπτικής αυτής εκδήλωσης θα γίνει έκθεση βιβλίου με τίτλους έργων των συμμετεχόντων συγγραφέων, ποιητών, λογοτεχνών. Ο χώρος αναμένεται να γεμίσει με φίλους των βιβλίων και των τεχνών.


 


Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]