Μεγάλη αντιφασιστική κινητοποίηση και στα Ιωάννινα για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Π. Φύσσα
Μαχητική αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο των Ιωαννίνων, έπειτα από κάλεσμα των τοπικών οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Η κινητοποίηση διοργανώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 13 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Πλάτανο της οδού Αβέρωφ, φωνάζοντας το σύνθημα: «Ούτε στα Γιάννενα ούτε πουθενά, μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά!».
Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η Αφροδίτη Μπόμπολη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Στην ομιλία της υπογράμμισε ότι ο φασισμός αποτελεί γέννημα του καπιταλιστικού συστήματος και εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων εργοδοτών, αδιαφορώντας για τα δικαιώματα των εργαζομένων. Παράλληλα, τόνισε ότι η δικαστική καταδίκη της Χρυσής Αυγής ήταν αναγκαία, όμως ο οριστικός θάνατος του φασισμού κρίνεται στους καθημερινούς αγώνες.
Η κινητοποίηση οργανώθηκε από τις τοπικές οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με αφορμή τη συμπλήρωση 13 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.φωτό 902.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.