Περηφάνια και συγκίνηση για τον Στέφανο Ντούσκο!

             


         

«Πέντε στα πέντε» έκανε ο Στέφανος Ντούσκος, κατακτώντας σήμερα στο Σκιφ το πέμπτο συνεχόμενο μετάλλιό του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που διεξήχθη στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Τα προηγούμενα τέσσερα ήταν ασημένια, ενώ το πέμπτο μετάλλιο είναι χάλκινο για τον Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, ο οποίος συνεχίζει να γράφει ιστορία, προσθέτοντας στην πλούσια συλλογή του μία ακόμη μεγάλη διάκριση και αποδεικνύοντας και πάλι ότι αποτελεί σταθερή αξία τόσο για την ελληνική όσο και για την παγκόσμια Κωπηλασία. Ο Στέφανος τερμάτισε με χρόνο 6:40:97, πίσω από τον Γερμανό Όλιβερ Ζάιντλερ και τον Λευκορώσο Γεβγκένι Ζαλάτι, με τους οποίους έδωσε σκληρή μάχη για την πρωτιά στον μεγάλο τελικό του Σκιφ. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρη η αθλητική οικογένεια του Ν.Ο.Ι. εκφράζουμε τη μεγάλη μας χαρά και συγκίνηση για τη νέα αυτή διεθνή διάκριση του Στέφανου Ντούσκου, ο οποίος καταφέρνει κάθε χρόνο να ανεβάζει την Ελλάδα στο βάθρο και να κάνει περήφανο το σωματείο του και την πόλη του, τα Γιάννενα. Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι θα συνεχίσει να μας προσφέρει ανάλογες συγκινήσεις και στο μέλλον.

Θερμά συγχαρητήρια στον Στέφανο αλλά και σε όλη την ελληνική εθνική αποστολή για τις επιτυχίες της στο Ευρωπαϊκό του Βαρέζε. 

Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]