Το 22ο Final Four Κυπέλλου Γυναικών Χάντμπολ στην Άρτα – Οδηγίες εισόδου στο Κλειστό Γυμναστήριο Κωστακιών




Το 22ο Final Four Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Γυναικών, θα φιλοξενήσει η Άρτα για δύο ημέρες, Κυριακή 15 και Δευτέρα 16 Μαρτίου 2026. 

Πρόκειται για μία σημαντική αθλητική διοργάνωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κωστακιών Άρτας. Ο Δήμος Αρταίων, ως συνδιοργανωτής της διοργάνωσης, ενημερώνει τους φιλάθλους σχετικά με τον τρόπο εισόδου στο γήπεδο για τους αγώνες του Final Four.


Συγκεκτιμένα ο Δήμος Αρταίων και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνουν ότι, λόγω του ειδικού χαρακτήρα της διοργάνωσης, δεν θα εκδοθούν εισιτήρια. Η είσοδος στο γήπεδο θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με προσκλήσεις για τους φιλάθλους και με διαπιστεύσεις για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το προσωπικό και τους επισήμους.

Οι προσκλήσεις θα είναι τρεις διαφορετικές, μία για κάθε αγώνα (δύο ημιτελικούς και τον τελικό). Μεταξύ των δύο ημιτελικών το γήπεδο θα εκκενώνεται και θα επανεισέρχονται μόνο όσοι διαθέτουν πρόσκληση για τον δεύτερο ημιτελικό.

Στις προσκλήσεις θα αναγράφεται ονοματεπώνυμο και αριθμός δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου. Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιείται ταυτοποίηση στοιχείων, επομένως η επίδειξη της ταυτότητας ή του διαβατηρίου είναι υποχρεωτική μαζί με την πρόσκληση.


Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στη σύσκεψη ασφαλείας, οι τέσσερις φιναλίστ ομάδες θα λάβουν συγκεκριμένο αριθμό προσκλήσεων για τις ανάγκες τους (οικογένειες αθλητριών, προπονητές, διοικήσεις, χορηγούς και φιλάθλους), ενώ προσκλήσεις θα διατεθούν επίσης από την ΟΧΕ και τον Δήμο Αρταίων.


Είσοδος σωματείων χάντμπολ

Οι αθλητές, οι αθλήτριες και οι προπονητές των σωματείων χάντμπολ θα εισέλθουν στο γήπεδο με ειδική λίστα, χωρίς την επίδειξη πρόσκλησης.


Οι γονείς των αθλητών θα εισέλθουν επίσης με ειδική λίστα, ενώ θα λάβουν κανονικά πρόσκληση και θα πραγματοποιείται ταυτοποίηση στοιχείων. Οι σχετικές λίστες θα αποσταλούν με ευθύνη των σωματείων στο email esxvde@otenet.gr

.Προσκλήσεις για φιλάθλους

Οι φίλαθλοι της Άρτας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον 1ο ημιτελικό της Κυριακής μεταξύ της ΑΕΣΧ Πυλαίας και της Αναγέννηση Άρτας, καθώς και τον τελικό της Δευτέρας, μπορούν να προεγγραφούν αποστέλλοντας ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητας στο email esxvde@otenet.gr   έως την Παρασκευή στις 15:00. Η διάθεση των προσκλήσεων θα πραγματοποιηθεί με σειρά προτεραιότητας.


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 

Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνική Αστυνομία και της Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή των Κωστακιών για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, η δημοτική οδός που διέρχεται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Παράρτημα Άρτας) προς το Κλειστό Γυμναστήριο Κωστακιών Άρτας θα μονοδρομηθεί με κατεύθυνση προς το γήπεδο, την Κυριακή 15 Μαρτίου από τις 13:00 έως τις 22:00 και τη Δευτέρα 16 Μαρτίου από τις 15:00 έως τις 21:00, ενώ η κυκλοφορία θα εκτρέπεται μέσω παρακαμπτήριων οδών σύμφωνα με τις υποδείξεις των αστυνομικών


Συνέντευξη Τύπου

Η επίσημη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου και ώρα 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κωστακιών Άρτας, παρουσία εκπροσώπων της ΟΧΕ, του Δήμου Αρταίων, καθώς και των προπονητών και αθλητριών των τεσσάρων φιναλίστ ομάδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]