ΙΩΑΝΝΙΝΑ-LIVE Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

Χωρίς σημαντική μεταβολή ο καιρός την εβδομάδα των Χριστουγέννων


Χωρίς σημαντική μεταβολή (κρύα και χιόνια )  αναμένεται να κυλήσει η εβδομάδα των Χριστουγέννων σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια .



Οπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στο facebook ,προς το τέλος της άλλης εβδομάδας  ο αντικυκλώνας που βρίσκεται πάνω από τη χώρα μας και εμποδίζει τον σχηματισμό νεφών ,αναμένμεται να εμφανίσει  κάποια σημάδια υποχώρησης   και δεν αποκλείεται να   σημειωθούν κάποιες βροχές.

Αναλυτικά  ο μετεωρολόγος γράφει :

 "Με καλές καιρικές συνθήκες και σε στεριά και σε Θάλασσα θα κυλίσουν οι επόμενες ημέρες.Αναφορικά για τον καιρό των Χριστουγέννων πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες.

Ωστόσο, ο αντικυκλώνας που βρίσκεται πάνω από την περιοχής μας και εμποδίζει τον σχηματισμό νεφών δεν δείχνει να καταρρέει εύκολα και ολοκληρωτικά.

Προς το τέλος της άλλης εβδομάδας (20/12) βέβαια, εμφανίζει κάποια σημάδια υποχώρησης και εκεί δεν αποκλείεται να έρθουν κάποιες βροχές.

Προς το παρόν όμως δεν μπορούμε να μιλήσουμε για καποιά σημαντική μεταβολή του καιρού (κρύα-χιόνια) η οποία θα επηρεάσει την εορταστική εβδομάδα των Χριστουγέννων (24-31/12)"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]