Προπονητής Εθνικής Ομάδας Εφήβων/ Νεανίδων Taekwondo ο Γιαννιώτης Ζήκος Βασίλειος!
Η Εθνική Ομάδα Εφήβων & Νεανίδων Taekwondo ξεκίνησε δυναμικά την προετοιμασία της στην Καρδίτσα, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Taekwondo, που θα διεξαχθεί στη Ζυρίχη της Ελβετίας 19-21/11.
Ο Ζήκος Βασίλειος, προπονητής της Εθνικής Ομάδας, δήλωσε την ικανοποίησή του για την αγωνιστική διάθεση και το πνεύμα συνεργασίας που επικρατεί στο ξεκίνημα της προετοιμασίας:
«Είναι τιμή και ευθύνη να βρίσκομαι στο πλευρό αυτών των σπουδαίων παιδιών, που με πίστη, πάθος και πειθαρχία προετοιμάζονται για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό προσκήνιο. Κάθε μέρα στο ταπί βλέπω τη δίψα τους για διάκριση και τη χαρά τους να φορούν το εθνόσημο. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί στη Ζυρίχη, με σεβασμό στους αντιπάλους και αφοσίωση στις αξίες του Taekwondo.»
Η προετοιμασία της Εθνικής συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στην Καρδίτσα, όπου προπονητές και αθλητές δουλεύουν μεθοδικά, με όραμα την αγωνιστική υπεροχή αλλά και τη διαμόρφωση αθλητών με ήθος και ομαδικό πνεύμα.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Taekwondo στηρίζει έμπρακτα αυτή την προσπάθεια, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη σταθερή προσήλωσή της στην ανάπτυξη του αθλήματος και στην ανάδειξη νέων ταλέντων που θα συνεχίσουν την πλούσια παράδοση του ελληνικού Taekwondo.
> «Το ταξίδι προς τη Ζυρίχη είναι μια μεγάλη πρόκληση, αλλά και μια ευκαιρία να δείξουμε τι σημαίνει ελληνική ψυχή, ομαδικότητα και αθλητικό ήθος. Είμαι περήφανος για τους αθλητές και τις αθλήτριές μας και πιστεύω βαθιά ότι θα τιμήσουν τη γαλανόλευκη με τον καλύτερο τρόπο.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.