Β.Ηπειρος :Ανησυχητική η κατάσταση με τις πυρκαγιές ||Κάηκαν σπίτια στην Κάτω Λεσινίτσα ||Δύο αεροσκάφη PZL στέλνει η Ελλάδα
Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση που επικρατεί λόγω των πυρκαγιών στη γείτονα χώρα ,την Αλβανία .
Η κατάσταση είναι κρίσιμη και ιδαίτερα ανησυχητική στο νότιο τμήμα της χώρας .
Στην περιοχή του "Γαλάζιου Ματιού " η πυρκαγιά πλησίασε απειλητικά και έτσι για λόγους ασφαλείας απομακρύνθηκαν πάνω από 500 τουρίστες .
Οπως μεταδίδει το Oranews.tv υπάρχει έλλειψη σε ενάρια μέσα ενώ οι άνεμοι που πνέουν βοηθούν στο να περνά η φωτιά από το ένα χωριό στο άλλο .
Σοβαρή παραμένει η κατάσταση στον Δήμο Φοινικαίων ,όπως σημειώνει το himara.gr ,ενώ στην Κάτω Λεσινίτσα καταστράφηκαν σπίτια ,με το πύρινο μέτωπο να έχει περάσει στο χωριό Κρανιά .
Παράλληλα συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στο Λούκοβο του Δήμου Χιμάρας .
Η χώρα μας στέλνει όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας 2 αεροσκάφη τύπου PZL για την ενίσχυση της κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στο Κρόνγκι στη Φοινίκη .
ι



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.