Θεσπρωτία :Καμαριέρα ...."μακρυχέρα "
Συνελήφθη αλλοδαπή στη Θεσπρωτία, που κατηγορείται για κλοπές από δωμάτια ξενοδοχείου στο οποίο εργάζεται
Συνελήφθη χθες (7-7-2025) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσπρωτίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηγουμενίτσας αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν καταγγελίας, σύμφωνα με την οποία η αλλοδαπή είχε προβεί στην αφαίρεση αντικείμενων από δωμάτια ξενοδοχείου όπου εργάζεται.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν -260- δολάρια Η.Π.Α., -260- ευρώ, βραχιόλι και διάφορα είδη ένδυσης, τα οποία δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσει πώς περιήλθαν στην κατοχή της.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση των ιδιοκτητών των παραπάνω κατασχεθέντων συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.