ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Θεσπρωτία :Καμαριέρα ...."μακρυχέρα "

 


Συνελήφθη αλλοδαπή στη Θεσπρωτία, που κατηγορείται για κλοπές από δωμάτια ξενοδοχείου στο οποίο εργάζεται 

Συνελήφθη χθες (7-7-2025) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσπρωτίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηγουμενίτσας αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση. 

Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν καταγγελίας, σύμφωνα με την οποία η αλλοδαπή είχε προβεί στην αφαίρεση αντικείμενων από δωμάτια ξενοδοχείου όπου εργάζεται. 

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν -260- δολάρια Η.Π.Α., -260- ευρώ, βραχιόλι και διάφορα είδη ένδυσης, τα οποία δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσει πώς περιήλθαν στην κατοχή της. 

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση των ιδιοκτητών των παραπάνω κατασχεθέντων συνεχίζεται. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]