ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

Πρωτόγονοι...


 Μπορεί η Λ. Νιάρχου να ανακατασκευάστηκε αλλά οι στάσεις του αστικού είναι “στο πόδι” χωρίς να  διαθέτουν κάδους απορριμμάτων παρότι αρκετός κόσμος περιμένει κάθε μέρα το αστικό ΚΤΕΛ. Έφτιαξαν λοιπόν οι πρωτόγονοι έναν αυτοσχέδιο κάδο απορριμμάτων, επιδαπέδιο, και τον γέμισαν ήδη. 





Οι λέξεις χάνουν το νόημά τους αφού ούτε οι αρμόδιοι δίνουν λύσεις αλλά και οι δημότες που έχουν συνηθίσει στο σκουπιδαριό γύρω τους  κάνουν αυτό που πάντα ήξεραν να κάνουν. Έτσι άλλωστε πας μπροστά, εν έτει 2025! 





Λίγο πιο πέρα, στον δρόμο που συνδέει τη Δωδώνης με τη Νιάρχου το σκουπιδαριό παραμένει στον δρόμο για μήνες, αφού κανένας υπάλληλος δεν περνάει από κει για να καθαρίσει. Τους πέφτει φαίνεται… μακριά. 





Και μια δεύτερη διάβαση για πεζούς εξακολουθεί να μην υπάρχει, με τον κόσμο να πηδάει πάνω από τα μεταλλικά κάγκελα. Αυτό θα πει πρόοδος!




Σκεπτόμενοι πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]