ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Τέσσερα νέα δυναμικά στελέχη στην Αγγελάκης AE

 Η Αγγελάκης AE ανακοινώνει την προσθήκη τεσσάρων νέων δυναμικών στελεχών σε κομβικές θέσεις στο οργανόγραμμά της, θέτοντας το ανθρώπινο κεφάλαιο στο επίκεντρο της αναπτυξιακής στρατηγικής της. 

Συγκεκριμένα, η Ξένια Γιαννάκη αναλαμβάνει Human Resources & CSR Director. Η Ξένια Γιαννάκη έχει βασικές σπουδές σε εκπαίδευση και ψυχολογία, δίπλωμα εξειδίκευσης στο personal & executive coaching και αποτελεί ιδρυτικό μέλος του ICF Greece chapter. Είναι κάτοχος Master στην Ηγεσία – Διοίκηση, διαθέτει MBA και είναι υποψήφια Διδάκτωρ στην Οργανωσιακή Ψυχολογία. Υπήρξε Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού πολυεθνικών εταιρειών σε διαφορετικούς κλάδους τόσο στην Ελλάδα όσο και στo εξωτερικό και σήμερα έρχεται να ενισχύσει το ανθρώπινο δυναμικό της Αγγελάκης, δημιουργώντας αμοιβαία επωφελείς προϋποθέσεις ανάπτυξης για κάθε ένα μέλος της ομάδας. 


Η Μάγδα Ντελέκου αναλαμβάνει Supply Chain Supervisor. Η Μάγδα Ντελέκου έχει εργαστεί σε καίριες θέσεις demand planning αλλά και ως Logistics Manager σε μεγάλες εταιρείες, όπως GEYER HELLAS SA, PIPELIFE HELLAS SA, SOYA HELLAS S.A και  METRO AEBE. Είναι βέβαιο πως η εμπειρία της και οι γνώσεις της θα αποτελέσουν σημαντικό πλεονέκτημα για την αποτελεσματική εφαρμογή των διαδικασιών της εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρείας.

Ο Δημήτρης Κνίφης και ο Φώτης Μπίθας είναι νέοι Key Accounts Managers στην Εμπορική Διεύθυνση της Αγγελάκης ΑΕ. Ο Δημήτρης Κνίφης με την μεγάλη εμπειρία που έχει τόσο από τη θέση του Buyer στον χώρο των FMCG όσο και από τον ρόλο του Key Account Manager σε σημαντικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, θα συμβάλλει σημαντικά με τη συμμετοχή του στην ομάδα πωλήσεων. Ο Φώτης Μπίθας έχει εξειδίκευση στο Key Account Management με σχετική πιστοποίηση από την ΕΕΔΕ και έχει εργαστεί στο συγκεκριμένο αντικείμενο τα τελευταία 15 χρόνια, σε μεγάλες εταιρείες τροφίμων, όπως ΜΕΒΓΑΛ, Φάρμα Κουκάκη, Δωδώνη, Καραμολέγκος, General Mills, αποτελώντας σήμερα μια σημαντική προσθήκη στην ομάδα της Αγγελάκης. 


Η Αγγελάκης ΑΕ, ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της πτηνοτροφίας, διακρίνεται για τη δέσμευσή της στην αριστεία, την καινοτομία και την αλληλεγγύη. Το φιλικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας προάγει τον σεβασμό, την αξιοπιστία και τη διαφάνεια - αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα της εταιρικής της κουλτούρας. Σε αυτό το εργασιακό κλίμα, καλωσορίζει τους νέους συναδέλφους που εντάσσονται στην ομάδα της και τους καλεί να συμμετάσχουν ενεργά στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας, μοιραζόμενοι τις  δημιουργικές ιδέες και προτάσεις τους. Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ έχει συμπληρώσει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, παραμένοντας πιστή στις ίδιες αξίες και αρχές που είχαν ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη όταν δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα. Σήμερα, με αφοσίωση, μεράκι και συνέπεια, η επιχείρηση αυτή έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας, που προσφέρει άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, αποτελώντας έναν σταθερό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής και εθνικής οικονομίας. 

Συνεχιστές της φιλοσοφίας και της οικογενειακής παράδοσης της επιχείρησης, εδώ και 20 χρόνια, είναι ο Θάνος και ο Ταξιάρχης Αγγελάκης, η δεύτερη γενιά της οικογένειας. Σταθερή επιδίωξη όλα αυτά τα χρόνια είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Παράλληλα, μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ είναι η αειφόρος ανάπτυξη, με στόχο να καταφέρει να γίνει, σε βάθος δεκαετίας, μια ανθρακικά ουδέτερη πτηνοτροφική εταιρεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, μένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και διατροφική αξία και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία. Στοιχεία επικοινωνίας ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε.

ΙΙ Κρύα Βρύση Πούρνου Ευβοίας ΙΙ Ειρήνη Σπανού ΙΙ spanou.e@aggelakis.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]