ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων /1η δωρεάν εκδρομή για μπάνιο την Κυριακή 21 Ιούλη

 


ΛΑΪΚΑ ΜΠΑΝΙΑ 2024

Πρώτη ΔΩΡΕΑΝ εκδρομή για μπάνιο την Κυριακή 21 Ιούλη

Την ώρα που οι μεγαλοεπιχειρηματίες του τουρισμού για μια ακόμα χρονιά προβλέπουν  κέρδη ρεκόρ, την ώρα που η κυβέρνηση για λογαριασμό της μεγαλοεργοδοσίας επιβάλει την 6ήμερη και 13ωρη εργασία, τα λαϊκά νοικοκυριά στενάζουν απ την ακρίβεια και τους δυσβάσταχτους λογαριασμούς.  Έξι στους δέκα εργαζόμενους δεν θα πάνε ούτε φέτος διακοπές καθώς το κόστος μίας εβδομάδας διακοπών ισοδυναμεί  με δύο μισθούς. Ακόμα και μια ημερήσια εκδρομή στη θάλασσα για μεγάλο μέρος των εργαζομένων και των ανέργων της περιοχής μας μοιάζει «όνειρο θερινής νυκτός». 

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο απέναντι στο αναφαίρετο δικαίωμα των εργαζομένων και των ανέργων για αναψυχή, ξεκούραση και διακοπές. Αυτό το ζωτικό δικαίωμα αφορά την ίδια την αναπλήρωση της εργατικής δύναμης.  Τα λαϊκά μπάνια που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων φέτος για 9η συνεχή χρονιά αποτελούν έμπρακτη αλληλεγγύη και ανακούφιση για δεκάδες λαϊκές οικογένειες.

Τα δωρεάν λαϊκά μπάνια είναι μια από τις καλοκαιρινές δραστηριότητες του Εργατικού Κέντρου που μαζί με την Παιδική Εκδήλωση 18 Ιούλη στο Άλσος, κορυφώνονται και φέτος με την Κεντρική Εκδήλωση Αλληλεγγύης στις 27 Αυγούστου στην πλατεία Χατζή στους Αμπελόκηπους. Η ποικιλόμορφη αυτή προσπάθεια έμπρακτης αλληλεγγύης αγκαλιάζει χιλιάδες εργαζόμενους της περιοχής μας και δίνει πραγματική ανάσα ανακούφισης στη ζωή των λαϊκών οικογενειών. 

Φέτος θα πραγματοποιήσουμε δύο ΔΩΡΕΑΝ εκδρομές για μπάνιο στη Λούτσα Πρεβέζης, την Κυριακή 21 Ιουλίου και την Κυριακή 28 Ιουλίου, για τα μέλη των Σωματείων της δύναμής μας.

Τα λεωφορεία ξεκινούν στις 9:00 το πρωί από την Περιφέρεια (Κεντρική Πλατεία) και στις 6:00 αναχωρούν από τη Λούτσα.

Δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο: 2651032513 (9 το πρωί με 2 το μεσημέρι, έως Παρασκευή 19 Ιουλίου).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]