Αυτό είναι το νέο SUV των 7.700 ευρώ -Ποια εταιρεία το κατασκευάζει

 


Το νέο μοντέλο παίζει σε δύο ταμπλό από πλευράς διαστάσεων και εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης 127 ίππων.


Η Geely έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του βενζινοκίνητου SUV Binyue Super Power Edition, αναφέροντας ότι θα εκκινήσει την εμπορική του διάθεση τον Ιούλιο με εκτιμώμενη τιμή τα 7.700 ευρώ.

Το Binyue της Geely κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2018 και στα έξι χρόνια που βρίσκεται στην παραγωγή, έχει καταφέρει να πουλήσει παγκοσμίως κοντά στα 900.000 αυτοκίνητα. Το συγκεκριμένο μοντέλο βασίζεται στην πλατφόρμα BMA (B-Segment Modular Architecture) της εταιρείας και ανήκει στην κατηγορία των B-SUV.




Για την ακρίβεια, τοποθετείται στο άνω άκρο των B-SUV, όντας ένα από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας. Προς το παρόν, δεν έχουν ανακοινωθεί οι διαστάσεις του, αλλά το τρέχον μοντέλο έχει μήκος 4,33 μέτρα, πλάτος 1,80 μέτρα και ύψος 1,61 μέτρα, με το μεταξόνιο να ορίζεται στα 2,6 μέτρα.




Σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο που διατίθεται ήδη στην αγορά, η σχεδίαση της έκδοση Super Power δεν παρουσιάζει αλλαγές. Το εμπρός μέρος ακολουθεί την σχεδιαστική γλώσσα Super Power Storm και διαθέτει μεγάλη μάσκα που τονίζει τον λογότυπο. Παράλληλα, πατάει σε τροχούς 17 ιντσών, με το πίσω μέρος να διαθέτει δύο πτερύγια εν είδει αεροτομής οροφής.



Κάτω από το καπό βρίσκεται ένα νέο μοτέρ βενζίνης 1,5 λίτρων με άμεσο ψεκασμό που συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο σασμάν πέντε σχέσεων είτε με αυτόματο κιβώτιο τύπου CVT με οκτώ εικονικές σχέσεις.




Ο νέος κινητήρας αποδίδει 127 ίππους και 152 Nm, και η κατανάλωση που αναφέρει η Geely κάνει λόγο για 6,9 λτ./100 χλμ. Το υπάρχον μοντέλο εφοδιάζεται με τούρμπο κινητήρα 1,5 λίτρων και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων, με τα πρώτα 100 χλμ./ώρα να έρχονται από στάση σε 7,6 δλ. και η κατανάλωση που ανακοινώνει το εργοστάσιο είναι 6,4 λτ./100 χλμ.


Το εσωτερικό ακολουθεί έναν συμβατικό σχεδιαστικό προσανατολισμό, με έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών στην κορυφή κεντρικής κονσόλας και οριζόντιες γραμμές που ενισχύουν την αίσθηση του πλάτους. Ο οδηγός ενημερώνεται από πίνακα οργάνων με αναλογικές και ψηφιακές ενδείξεις και χειρίζεται ένα δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι.

πηγή carandmotor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]