Το Φεστιβάλ Καντίνας - Canteen Festival επιστρέφει στα Ιωάννινα για δεύτερη χρονιά!





Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή του Canteen Festival στα Ιωάννινα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το  Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Μαβίλη την Παρασκευή 21 Ιουνίου από τις 18:00, το Σάββατο 22 Ιουνίου και την Κυριακή 23 Ιουνίου από τις 12:00.


Η περσινή διοργάνωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας πλήθος επισκεπτών και λάτρεις του φαγητού από κάθε γωνιά της πόλης. Φέτος το Φεστιβάλ υπόσχεται να προσφέρει ακόμη περισσότερες γαστρονομικές απολαύσεις, μοναδικές γεύσεις απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και πολλές εκπλήξεις.


Στο Φεστιβάλ Καντίνας οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πλούσια γαστρονομική πανδαισία από διάφορες καντίνες που θα προσφέρουν εκλεκτές γεύσεις από όλο τον κόσμο. Από burger, αυθεντικά ρώσικα φαγητά και λαχταριστά hot dog, μέχρι παραδοσιακό ποντιακό street food όπως περέκ. Οι λάτρεις της ιταλικής κουζίνας θα απολαύσουν φρεσκοψημένη πίτσα, ενώ οι θαλασσινές επιλογές περιλαμβάνουν πανέ γαρίδα. Τα γλυκά churros και το soft παγωτό θα ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία για επιδόρπιο, ενώ οι γεύσεις από την Ασία θα εκπροσωπούνται επάξια με noodles και spring rolls. Τα ζουμερά burgers, τα εκλεκτά bao buns και οι παραδοσιακές καμινάδες θα αποτελέσουν ιδανικές επιλογές για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Τέλος, μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα αυθεντικά κρητικά προϊόντα που θα ολοκληρώσουν την εμπειρία σας στο φεστιβάλ. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τη γεύση και τη διασκέδαση σε ένα μοναδικό φεστιβάλ!


Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την καλύτερη μουσική από καταξιωμένους DJ’s που θα αναλάβουν τη μουσική κάλυψη κάθε ημέρας δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για γαστρονομικά ταξίδια και διασκέδαση.


Η είσοδος στο Φεστιβάλ Καντίνας κοστίζει 3€ ανά άτομο, με δυνατότητα αγοράς Full Pass στα 5€ για το τριήμερο. Η είσοδος σε παιδιά κάτω των 10 ετών και ΑμεΑ είναι δωρεάν.


Μέρος των εσόδων του Φεστιβάλ Καντίνας θα διατεθεί στον σκοπό της πανελλήνιας κοινωνικής δράσης “ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ”, υποστηρίζοντας το έργο της, που αυτό το διάστημα πρόκειται να στεγάσει έναν άστεγο εδώ και πολλά χρόνια!


Σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας αυτή τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία και να απολαύσετε αξέχαστες στιγμές στην πλατεία Μαβίλη. Μην το χάσετε!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://thessaloniki-brand.gr ή  συνδεθείτε στα κοινωνικά μας δίκτυα.


 https://www.facebook.com/canteenfestival  

 https://www.instagram.com/canteen_festival?igsh=a3YzNTg4aGl0MDBt

 https://www.tiktok.com/@canteen.festival?_t=8l30w1cROvB&_r=1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]