Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων για το εκλογικό αποτέλεσμα : «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει στους δύσκολους καιρούς που έρχονται»Η εκλογική επιτροπή και η Ν.Ε.Ιωαννίνων ευχαριστούν τα μέλη και τους φίλους του κόμματος που έδωσαν όλη αυτή την περίοδο υπεράνθρωπο αγώνα για τη σημαντική θέση που κατέκτησε το κόμμα μας στο Νομό και σε εθνικό επίπεδο. Ευχαριστούμε επίσης τους χιλιάδες ψηφοφόρους μας.

Το 17.61 % στο Νομό μας και το 8ο καλύτερο αποτέλεσμα σε πανελλήνιο επίπεδο επιβραβεύουν τον έντιμο αγώνα στον οποίο επιδοθήκαμε όλο αυτό τον καιρό.

Παρά την σημαντική και πρωτόγνωρη αποχή για την οποία ευθύνεται πρώτιστα η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκράτησε τις δυνάμεις του και αναδείχθηκε δεύτερος πανελλαδικά, μειώνοντας κατά 10 μονάδες τη διαφορά από τη ΝΔ, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που λίγους μήνες πριν τον κατέτασσαν στη τρίτη θέση.

Παράλληλα οι ψηφοφόροι και του Νομού, όχι μόνο δεν επιβράβευσαν αλλά αντίθετα καταδίκασαν απερίφραστα το ψηφοδέλτιο των διασπαστών του Νοεμβρίου και δεν τους έδωσαν πολιτική νομιμοποίηση για τις 11 έδρες που στέρησαν από το κόμμα μας στο Κοινοβούλιο. Οφείλουν λοιπόν να παραδώσουν πίσω τις έδρες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Με τον Προεδρό μας Στέφανο Κασσελάκη και τα στελέχη μας , ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει σε τοπικό και σε εθνικό επίπεδο , προστατεύοντας τα συμφέροντα των συμπολιτών μας και να αναδείξει στην Ευρωβουλή όλα τα σοβαρά θέματα που μας απασχολούν .

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει στους δύσκολους καιρούς που έρχονται»


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]