ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Ιωάννινα:Πανέτοιμος να υποδεχτεί τους επισκέπτες ο Δήμος
Πανέτοιμος να υποδεχτεί τους επισκέπτες οι οποίοι και φέτος επέλεξαν τα Γιάννενα για τις πασχαλινές τους διακοπές είναι ο δήμος Ιωαννιτών.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, ο μηχανισμός του δήμου, είτε αυτός αφορά την καθαριότητα της πόλης, είτε τη συνεργασία με τα καταστήματα εστίασης, τα ξενοδοχεία ακόμα και την Τροχαία, είναι σε ετοιμότητα, με στόχο να προσφέρει σε όλους όσους θα περάσουν αυτές τις ημέρες στα Γιάννενα την καλύτερη δυνατή φιλοξενία και εξυπηρέτηση.

«Όλος ο μηχανισμός του δήμου βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα ώστε τις μέρες αυτές η πόλη μας να παρουσιάσει την εικόνα που της πρέπει. Είναι μέρες γιορτινές, είναι μέρες χαράς και καταρχάς θέλουμε να είναι όμορφος ο τόπος μας για τους δημότες μας και βέβαια και για τους επισκέπτες. Σε αυτή την κατεύθυνση λοιπόν οι μηχανισμοί του δήμου κυρίως του εργοταξίου θα είναι σε πλήρη εγρήγορση όλες τις επόμενες μέρες και είμαι σίγουρος ότι ο δήμος μας θα έχει μια εξαιρετική εικόνα που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και στους δημότες και στους επισκέπτες», δήλωσε ο κ. Μπέγκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]