Σάκης Αρναούτογλου :Αλλάζει ο καιρός την Πέμπτη


 Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται σε αρκετές περιοχές της χώρας μας την ερχόμενη Πέμπτη όπως αναφέρει σε σχετικό post στο facebook ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου .

Οπως αναφέρει :

"Ιδιαίτερα βαθύ το προβλεπόμενο για την ερχόμενη Πέμπτη βαρομετρικό χαμηλό μπορεί να μην είναι αλλά με τη βοήθεια του αντικυκλώνα στα δυτικά της Ευρώπης  την κακοκαιρία του δεν αποκλείεται να την κάνει σε συγκεκριμένες περιοχές (χάρτες), όχι όμως σε όλη την Ελλάδα, καθώς η ένταση και η έκταση των καιρικών φαινομένων παραμένουν ακόμα ανοιχτές, εξαρτώμενες απολύτως από την ακριβή θέση και πορεία του χαμηλού το επόμενο τριήμερο!"

ΠΡΟΓΝΩΣΗ  ΤΗΣ ΕΜΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 09-05-2024
Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ στα βορειοδυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα στο βορειοδυτικό Αιγαίο θα ενταθούν.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]