Ανοιξιάτικη Γιορτή Αγάπης από το ΚΑΠΗ Δήμου Αρταίων/ Η ζεστασιά της Τρίτης ΗλικίαςΜέσα σε κλίμα χαράς  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Μαΐου 2024  στο Κ.Α.Π.Η. της Άνω Πόλης η εκδήλωση - γιορτή της Αγάπης, αφιερωμένη στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. 

Σε ένα πολύ όμορφο και ανοιξιάτικο περιβάλλον ανταλλάχτηκαν  ευχές και κεράσματα, ενώ οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας χόρεψαν,  τραγούδησαν και γιόρτασαν την άνοιξη και την ανανέωση της φύσης.  Ένας υπέροχος Μάιος, μια υπέροχη μέρα.


Ο Δήμος Αρταίων ευχαριστεί πολύ όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ιδιαίτερα τα μέλη του ΚΑΠΗ, των οποίων η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη. Ευχαριστούμε το χορευτικό και την χορωδία των μελών του ΚΑΠΗ  Άρτας για την εξαιρετική τους παρουσία, τη μουσικό, Αναστασία Χριστοφορίδου για την προετοιμασία της χορωδίας και τη δασκάλα χορού, Μαρία Νάκα για την προετοιμασία του χορευτικού.Η εκδήλωση της γιορτής Αγάπης ήταν μια ζωντανή απόδειξη της αγάπης και της αλληλεγγύης που διέπει την κοινότητά μας. Η ζεστασιά και ο ενθουσιασμός των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας μας υπενθυμίζουν τη σημασία της προσφοράς  και της χαράς στη ζωή μας.  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]