LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Φιλιάτες Θεσπρωτίας:Πήγε να φορτίσει το κινητό της μετά από διακοπή ρεύματος ....και κατέληξε στο νοσοκομείο/Ακούστε πώς περιγράφει την τραυματική της εμπειρία[ηχητικό]


Για την τραυματική της εμπειρία  που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή  μετά από διακοπή ρεύματος την περασμένη Παρασκευή στο χωριό Φιλιάτες στη Θεσπρωτία , μίλησε στο epirus-tv-news η κα Βούλα μόνιμος κάτοικος της εν λόγω περιοχής .

΄Οπως είπε  μετά από διακοπή ρεύματος από το πρωί μέχρι το μεσημέρι   λόγω εργασιών σε κολόνες της ΔΕΗ ,όταν ήρθε το ρεύμα γύρω στις 13:30  θέλησε να φορτίσει το κινητό της τηλέφωνο .Πήρε τον φορτιστή και πριν  καν προλάβει να τον βάλει  στην πρίζα χτυπήθηκε από ρεύμα. Έπεσε στο πάτωμα ένοιωθε την ανάσα της να κόβεται ,αδυνατούσε να μιλήσει  και έχασε τις αισθήσεις της  .Για καλή της τύχη δεν  ήταν μόνη της στο σπίτι καθώς ήταν μαζί της ο πατέρας της που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ .Όπως τόνισε  ούτε η πρίζα ήταν προβληματική ούτε ο φορτιστής του τηλεφώνου της .

Η   γυναίκα παρελήφθη από το ασθενοφόρο και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών ,όπου και νοσηλεύτηκε για ένα 24ωρο σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας  ενώ παρέμεινε νοσηλευόμενη για 2  ακόμα μέρες στην Καρδιολογική Κλινική .

Η  παθούσα  ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως γλίτωσε και δεν έχασε τη ζωή της .Όπως της είπαν οι γιατροί  στο νοσοκομείο  τη χτύπησε το ρεύμα προφανώς λόγω υπέρτασης που παρατηρείται στο δίκτυο μετά από διακοπή, συμβουλεύοντάς την κάθε φορά μετά από  διακοπή ρεύματος να περιμένει  λίγη ώρα πριν κάνει οποιαδήποτε εργασία με ρεύμα ,κάτι που όπως είπε δεν το γνώριζε.

 Σημειώνεται ότι σήμερα  το μεσημέρι  στην λαϊκή αγορά των Φιλιατών αναφέρθηκαν εκρήξεις σε κολόνες της ΔΕΗ  .

Μετά την περιπέτειά της η κυρία Βούλα πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον της ΔΕΗ καθώς όπως τόνισε  θα μπορούσε από ένα λάθος να χάσει τη ζωή της ....

Ακούστε  πώς περιγράφει  την τραυματική της εμπειρία στο ηχητικό που ακολουθεί 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]