ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΠΛΗΘΟΣ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ιωάννινα:Τα ......τσούγκρισαν οι αστυνομικοί Τι και αν σήμερα   γιορτάζουμε το Πάσχα ,για κάποιους εργαζόμενους όπως οι αστυνομικοί το καθήκον τους κρατά μακριά από την οικογένειά τους .Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων ωστόσο έδωσε γιορτινό χρώμα στη σημερινή μέρα μπροστά από το κτήριο  της Αστυνομίας τσουγκρίζοντας αβγά και ανταλλάσσοντας ευχές .

Σε σχετικό post στο facebook αποτυπώνεται η   γιορτινή εικόνα στο κέντρο της πόλης   δεν γίνεται ωστόσο γνωστό ....ποιος είχε το πιο γερό αβγό με το οποίο κατάφερε και έσπασε όλα τα υπόλοιπα....

Αναλυτικά το post της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων 

"Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους.

Η Ένωση   Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων με αντιπροσωπεία του ΔΣ,  παρουσία και του Αστυνομικού Διευθυντή Ιωαννίνων, αντάλλαξε ευχές και  έσπασε αβγά κατά το έθιμο με τους  συναδέλφους που αυτή την ιδιαίτερη ημέρα για την Ορθοδοξία μας βρίσκονται στο καθήκον μακριά από τις οικογένειες τους.

Ευχόμαστε το μήνυμα της Ανάστασης να είναι διαρκές και να αποτελέσει αφετηρία για καλύτερες ημέρες για τα μέλη μας αλλά και για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]