ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Επίδομα στρατιωτικών: άμεσος επανακαθορισμός περιοχών| Ερώτηση από τη Μερόπη Τζοούφη προς τον υπουργό Οικονομικών


 Επίδομα στρατιωτικών: άμεσος επανακαθορισμός περιοχών

ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών


Τον άμεσο επανακαθορισμό των απομακρυσμένων, παραμεθόριων και προβληματικών περιοχών ζητά η Μερόπη Τζούφη, ώστε οι στρατιωτικοί στους νομούς Ιωαννίνων, Καστοριάς και Ροδόπης να λαμβάνουν το επίδομα κατηγορίας Α’.


Όπως τονίζει σε ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, εκατοντάδες στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που υπηρετούν στις συγκεκριμένες περιοχές, δε λαμβάνουν το επίδομα. Παράλληλα, οι Ενώσεις Στρατιωτικών στις Περιφερειακές Ενοτήτων Ιωαννίνων, Καστοριάς και Ροδόπης, όπως και η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), κάνουν λόγο για σοβαρές ανισότητες μεταξύ των στρατιωτικών.


Επιπλέον υπάρχουν περιοχές όπου το επίδομα καταβάλλεται σε εργαζόμενους του ευρύτερου δημόσιου τομέα, όχι όμως στους στρατιωτικούς, ενώ στελέχη που αποσπώνται (πχ: ΕΚΑΒ) δε δικαιούνται τα επιδόματα που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι του εκάστοτε φορέα.


Στο πλαίσιο αυτό, η βουλευτής της Νέας Αριστεράς καλεί τον υπουργό Οικονομίας να προχωρήσει στον επανακαθορισμό των απομακρυσμένων, παραμεθόριων και προβληματικών περιοχών και οι στρατιωτικοί να λάβουν το σχετικό επίδομα.


Μερόπη Τζούφη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]