LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Άμεσα αντανακλαστικά επέδειξε ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων....


 Άμεσα αντανακλαστικά επέδειξε ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων μετά τη διαπίστωση κρούσματος ρύπανσης στον δρόμο μεταξύ των κοινοτήτων Κωστητσίου και Φορτοσίου, φροντίζοντας για την απομάκρυνση των ογκωδών -και όχι μόνο- αντικειμένων, που ασυνείδητοι απέρριψαν δίπλα σε δασική έκταση.


Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων ενημερώθηκε το πρωί της Κυριακής για την ύπαρξη των άχρηστων αντικειμένων από τους ανθρώπους εταιρείας δραστηριοτήτων αναψυχής και ακολούθησε αυτοψία στον χώρο, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι είχαν πετάξει καναπέδες, σκαμπό, καφάσια και μπουκάλια. Με δεδομένο ότι εκτός από την οπτική και περιβαλλοντική ρύπανση, κρίθηκε ότι υπάρχει κίνδυνος για εκδήλωση φωτιάς, οι υπηρεσίες κινήθηκαν άμεσα και σήμερα το απόγευμα, με τη συνδρομή γερανοφόρου οχήματος, τα αντικείμενα φορτώθηκαν σε όχημα του Δήμου και οδηγήθηκαν σο οργανωμένο χώρο υποδοχής άχρηστων αντικειμένων.



Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι ασυνείδητοι -ευτυχώς λίγοι- εξακολουθούν να πετούν μπάζα και άλλα αντικείμενα σε πλαγιές, ρέματα και πρανή δρόμων, τη στιγμή που μπορούν να απευθυνθούν είτε στις κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου είτε στους προέδρους των κοινοτήτων και άμεσα να γίνει η περισυλλογή, απομάκρυνση και μεταφορά τους. Όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, αν διαπιστωθούν φαινόμενα ρύπανσης του περιβάλλοντος, ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων θα επιβάλλει τα προβλεπόμενα πρόστιμα και θα κινηθεί νομικά κατά των υπευθύνων πρόκλησης ρύπανσης.b_450_300_16777215_00_images_Mpaza_aporripsi_1.jpgb_450_300_16777215_00_images_Mpaza_aporripsi_2.jpg


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]