LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ιωάννινα:Πλήθος πιστών στο παρεκκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης ,στο Γηροκομείο [φωτό-βίντεο]


Πλήθος πιστών παραβρέθηκε σήμερα  παραμονή της  εορτής Κωνσταντίνου και Ελένης στο  ομώνυμο  παρεκκλήσι που βρίσκεται   στον αύλειο χώρο του Γηροκομείου  Ζωσιμάδων στα Ιωάννινα .

Ανάμεσα στους πιστούς   η κα Νάκου και εκπρόσωποι της Αστυνομίας και του Στρατού .


Μετά τον Μέγα Αρχιερατικό  Εσπερινό χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ.κ Μαξίμου  πραγματοποιήθηκε λιτάνευση της ιεράς εικόνας υπό τους ήχους της    μπάντας του Δήμου   ,πέριξ του γηροκομείου .

Ο σεβασμιότατος ποιμενάρχης μας αναφέρθηκε στην αυριανή μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας τονίζοντας πως η μέρα είναι ξεχωριστή  και για το μοναδικό γηροκομείο της πόλης  των Ιωαννίνων αφού  ο Άγιος Κωνσταντίνος και η Αγία Ελένη είναι προστάτες του .


Προς ενημέρωση  μάλιστα των  πιστών γνωστοποίησε πως προχωρούν τα έργα για την ανέγερση του νέου γηροκομείου και μέχρι στιγμής έχει  δαπανηθεί πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ ενώ  έχουν εξασφαλιστεί από δωρεές ανθρώπων κυρίως του εξωτερικού 800 .000  ευρώ  ,με την   αναζήτηση πόρων να  συνεχίζεται .


Για μία ακόμα φορά ο σεβασμιώτατος   απηύθυνε έκκληση  σε  όσους μπορούν να συμβάλλουν  ώστε να  καταφέρουμε να δούμε το νέο γηροκομείο να ολοκληρώνεται .Πρόκειται όπως είπε για ένα μεγάλο και πολύ σημαντικό έργο καθώς αφορά τους ηλικιωμένους της πόλης ,τους γονείς μας και σε βάθος χρόνου όλους μας....Στο νέο γηροκομείο  μάλιστα θα υπάρχουν   δομές για την ασθένεια του αιώνα  ,την άνοια .






Αύριο ανήμερα της εορτής στις 07.00 το πρωί θα ψαλεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ Μαξίμου .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]