LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Σύλλογος Τεχνικών Ταμειακών Μηχανών / Έκτακτη Ανακοίνωση Αναφορά Ρεπορτάζ Επεισοδίων έξω από Κατάστημα Ταμειακών Μηχανών

 


Έκτακτη Ανακοίνωση Αναφορά Ρεπορτάζ Επεισοδίων έξω από Κατάστημα Ταμειακών Μηχανών


Τα τελευταία 24 ώρα, παρατηρήσαμε μια αναπαραγωγή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στα κοινωνικά δίκτυα, ενός ρεπορτάζ που αναφέρει επεισόδια έξω από κατάστημα ταμειακών μηχανών. Θέλουμε να τονίσουμε ότι το εν λόγω κατάστημα δεν ανήκει στο Σωματείο μας και σε καμία περίπτωση, τα γεγονότα που αναφέρονται δεν αντιπροσωπεύουν τον κλάδο μας ή τα καταστήματα μας.

Δεν διαθέτουμε τη δυνατότητα να επιβεβαιώσουμε την ακρίβεια των αναφερομένων γεγονότων. Αρμόδιοι για αυτό είναι οι επίσημοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι και για τη διερεύνηση της κατάστασης.

Τα μέλη του Σωματείου μας, που αποτελούν και το μεγαλύτερο ποσοστό μεταπωλητών ταμειακών μηχανών στην Ελλάδα,  εκφράζουν την πλήρη δέσμευσή τους προς τον επαγγελματισμό και το αίσθημα ευθύνης προς τους πελάτες τους. Καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετήσουν το πελατολόγιό τους με ακρίβεια και επιμέλεια.

Για άλλη μια φορά θα αναφερθούμε στα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια που έχουν οριστεί για την υλοποίηση του έργου της διασύνδεσης.  Τα πολλαπλά προβλήματα που υπάρχουν, λόγω ανετοιμότητας από πλευράς των κατασκευαστών ταμειακών μηχανών και pos, την έλλειψη τεχνικού προσωπικού των nsps (eftpos), τις τεράστιες καθυστερήσεις  στις παραδόσεις pos απο πλευράς των τραπεζών,τις ασυμβατότητες των μηχανημάτων, αποτελούν σοβαρά εμπόδια. Δεδομένα τα οποία γνωρίζουν εδώ και καιρό όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και παρόλα αυτά συνεχίζουν μέχρι και σήμερα την πολιτική του χρονικού εκφοβισμού των επιχειρήσεων.

Οι τεχνικοί αποτελούν τον τελευταίο κρίκο αυτής της αλυσίδας. Παρά τις προκλήσεις, συνεχίζουν να παλεύουν με επιμονή και αφοσίωση απέναντι στους πελάτες τους,  για την ολοκλήρωση του έργου.

ΣΚΑΜΗΓΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]