LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς αύριο στην Άρτα

 


Την Πέμπτη 30.05 και ώρα 8:30μμ οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς 


Έλενα - Ολγα Χριστίδη


Κωστής Καρπόζηλος 


Γιάννης Καλομενίδης 


θα βρεθούν στην Άρτα , στο ΑΖΥΜΟΥΘΙΟ στις 8:30μμ, όπου θα μιλήσουν με συμπολίτες μας.



Για τους υποψηφίους ευρωβουλευτές θα μιλήσει ο Δημήτρης Χριστόπουλος , καθηγητής του ΠΑΝΤΕΙΟΥ Πανεπιστημίου 



Την Παρασκευή 31.05 οι υποψηφίοι ευρωβουλευτές θα περιοδεύσουν στην αγορά της πόλης .


Θα συνομιλήσουν με τους επαγγελματίες και θα συναντήθουν με εκπροσώπους της Εκπαίδευσης και της Ιατρικής.




Λίγα λόγια για να τους γνωρίσετε 



ΕΛΕΝΑ ΟΛΓΑ ΧΡΙΣΤΙΔΗ 



 Ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια και ερευνήτρια. 


Σπούδασε ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήµιο, και ολοκλήρωσε τις µεταπτυχιακές της σπουδές στη Διεθνή Ιατρική και τη Διαχείριση Κρίσεων Υγείας στην Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ. 


Είναι επιστηµονικά υπεύθυνη του Orlando LGBT+ Ψυχική Υγεία Χωρίς Στίγµα. Διδάσκουσα στο µάθηµα "Ταυτότητα και Φύλο" (Τµήµα Ψυχολογίας, Πάντειο Πανεπιστήµιο) και στο µάθηµα "Έµφυλες Ταυτότητες και Σεξουαλικός Προσανατολισµός" (Τµήµα Κοινωνικής Εργασίας, Πανεπιστήµιο Δυτικής Αττικής). Συντονίζει από το 2012 τις Οµάδες Ενδυνάµωσης Νέων για ζητήµατα σεξουαλικού προσανατολισµού και ταυτότητας φύλου της "Colour Youth - Κοινότητα lgbtq+ Νέων Αθήνας", είναι επόπτρια επαγγελµατιών ψυχικής υγείας στο 11528-Δίπλα Σου, Γραµµή ψυχολογικής στήριξης ΛΟΑΤΚΙ+ ατόµων, των οικογενειών τους και εκπαιδευτικών και εκπαιδεύτρια ατόµων, οµάδων και οργανισµών σε ζητήµατα σεξουαλικού προσανατολισµού, ταυτότητας, χαρακτηριστικών και έκφρασης φύλου. Μέλος της Παγκόσµιας Οργάνωσης Επαγγελµατιών για την υγεία των Τρανς Aτόµων (WPATH) και κάτοχος της πιστοποίησης Advanced Accreditation for working with Gender, Sexuality & Relationship Diversities - AAGSRDT από τον οργανισµό Pink Therapy.



ΚΩΣΤΗΣ ΚΑΡΠΟΖΗΛΟΣ 



 Είναι ιστορικός. Ανήκει στη γενιά της κρίσης και μετά το τέλος των διδακτορικών του σπουδων, το 2010, εργάστηκε σε πανεπιστήμια του εξωτερικού (Κολουμπια, Πρίνστον και Οξφορδη).


Ήταν  διευθυντής των Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας (ΑΣΚΙ), απ όπου παραιτήθηκε όταν προσχώρησε στην Νέα Αριστερά και ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου .


Σπούδασε νεοελληνική λογοτεχνία στο Τμήμα Φιλολογίας του ΑΠΘ, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ και έλαβε το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο Κρήτης το 2010. Έχει γράψει το σενάριο του ντοκιμαντέρ Ταξισυνειδησία: η άγνωστη ιστορία του ελληνοαμερικανικού ριζοσπαστισμού (2013) και το βιβλίο Αρχείο Σταύρου Καλλέργη: Ψηφίδες από τον σχεδιασμό της σοσιαλιστικής πολιτείας (Μουσείο Μπενάκη, 2013). Διδάσκει νεότερη ιστορία στο College Year in Athens, έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο Sciences Po .



ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΜΕΝΙΔΗΣ 


Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του ΔΠΘ (1991) και ειδικεύτηκα στην Πνευμονολογία στο ΝΝΘΑ «Η Σωτηρία» (1996). Απέκτησε τίτλο διδακτορικής διατριβής μελετώντας την καρκινογένεση στο βρογχικό επιθήλιο από την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ (1997). 


Εργάστηκε σαν επιμελητής ΕΣΥ στον Ευαγγελισμό (2000-2006) και στην συνέχεια σαν μέλος ΔΕΠ στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, τοποθετημένος στα Νοσοκομεία «Αττικόν» (2006-12) και μετέπειτα, «Ευαγγελισμός»(2012-σήμερα). Έχει υπηρετήσει σε θέση επιστημονικής ευθύνης στο πνευμονολογικό τμήμα της Α ΚΕΘ του ΕΚΠΑ (Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός») και σε θέση διοικητικής/επιστημονικής ευθύνης στην κλινική COVID-19 του νοσοκομείου.


Μετεκπαιδεύτηκε στο Vanderbilt University των ΗΠΑ από τον καθηγητή RW Light στο αντικείμενο των νοσημάτων υπεζωκότα και στο πανεπιστήμιο του Bristol University . Έχει δύο θητείες συντονιστή της Ομάδας Νοσημάτων Υπεζωκότα της ΕΠΕ και μια θητεία σαν secretary στην ομάδα Pleural and Mediastinal Malignancies της ERS.


Από το 2014 εμπλέκεται  επίσης στην έρευνα των ιογενών λοιμώξεων του αναπνευστικού, συμμετέχοντας σε μια σειρά κλινικών μελετών του διεθνούς ερευνητικού δικτύου Insight.



Συντονιστικό

Νέας Αριστεράς Άρτας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]