ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Ιωάννινα/LIVE :Ανακοινώσεις Υφυπουργού Υποδομών για την Εγνατία Οδό /Απόλυτα ασφαλής η διέλευση [βίντεο]

 

Στα Ιωάννινα βρέθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Μεταφορών Ν.Ταχιάος και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για την ασφάλεια της Εγνατίας Οδού και ειδικότερα για τη  σήραγγα  "Μαλακάσι Α ".

"Δεν υπάρχουν προβλήματα που να αφορούν πτώση της σήραγγας.Ολες οι σήραγγες θα ελεγχθούν "ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός    και παράλληλα διαβεβαίωσε πως όλες  οι σήραγγες της Εγνατίας θα αναθμιστούν .Η Εγνατία Οδός είναι απόλυτα ασφαλής για τους οδηγούς σημείωσε  και γνωστοποίησε πως η εν λόγω  σήραγγα που είναι τώρα κλειστή λόγω εργασιών κατά πάσα πιθανότητα αυτές θα ολοκληρωθούν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία .
"Είμαστε σε μία περίοδο που γίνονται πολλές εκδρομές και πλησιάζει κα το Πάσχα  και ο κόσμος δεν θα πρέπει να αισθάνεται την παραμικρή   ανασφάλεια κατά την κίνησή του στον οδικό άξονα ανατολή -δύση  και έπρεπε να εντοπίσουμε ποια είναι ακριβώς  η σήραγγα  για την οποία έγινε λόγος τις προηγούμενες μέρες.Η εν λόγω λοιπόν σήραγγα   έχει κατασκευαστεί το 1980 και ο κ.Καχριμάνης  ξέρει πολύ καλά την ιστορία της .Είναι μία σήραγγα 40 ετών και είναι λογικό να έχει εμφανίσει φθορές .Ισως να   υπήρξε υπερβολή    στην παρουσίαση του προβλήματος ,σίγουρα όμως δεν υπάρχει στατικό πρόβλημα για τη σήραγγα "Μαλακάσι Α ",ανέφερε ο Υφυπουργός .



Ο κ.Ταχιάος μιλώντας για άλλα έργα στην Ήπειρο ,  τόνισε πως προτεραιότητα του Υπουργείου είναι ο οδικός άξονας Γιάννενα -Κακαβιά.
Ο  Περιφερειάρχης Ηπείρου ,Αλέξανδρος Καχριμάνης σημείωσε πως δεν  ήθελε να προκαλέσει αναστάτωση με τα λεγόμενά του πριν από λίγες μέρες ."Αυτό που βγήκε προς τα έξω επιμένω ήταν ιδιωτική συζήτηση .Αυτό που θέλω να πως είναι πως αν εγώ είπα μία κουβέντα παραπάνω την είπα στην αγωνία μου να δείξω το πρόβλημα που υπάρχει .Ο δρόμος αυτός χρειάζεται βαριά συντήρηση ,όπως είπε και ο κ.Υφυπουργός "ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Καχριμάνης .


δείτε όλα όσα είπε ο κ. Ταχιάος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στις 13:00 στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου ,στο βίντεο που ακολουθεί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]