Βόρεια Τζουμέρκα :Βιντεοσκόπηση των αξιοθέατων με drone

 


Στη βιντεοσκόπηση με drone των γνωστών και μερικών όχι τόσο γνωστών αξιοθέατων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων προχώρησε το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου, με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου βίντεο προβολής της περιοχής αποκλειστικά με χρήση drone.


 


Πέραν της προβολής, σκοπός της βιντεοσκόπησης είναι και η καταγραφή τους, καθώς ενδεχομένως κάποια από αυτά τα αξιοθέατα να είναι εντελώς άγνωστα, αλλά και ο «έλεγχος» τους για τυχόν βελτιώσεις, με σκοπό την περαιτέρω ανάδειξη τους στο επόμενο διάστημα αλλά και την ένταξη τους στον νέο, ανανεωμένο και ενιαίο τουριστικό χάρτη όλου του Δήμου, ο οποίος θα δημιουργηθεί επίσης το επόμενο διάστημα από το Γραφείο Τουρισμού.


Στο πρώτο σκέλος της καταγραφής διανύθηκαν περισσότερα από 240 χλμ., με το drone να αποτυπώνει εικόνες απίστευτης ομορφιάς, και σύντομα θα υπάρχει συνέχεια.


Ανοιχτός σε συνέργειες για την τουριστική προβολή


Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμο Ιωαννιτών για τη σύσκεψη, που οργάνωσε την προηγούμενη εβδομάδα, με στόχο την ανάπτυξη συνεργιών μεταξύ των Δήμων για την τουριστική προβολή όλου του Νομού Ιωαννίνων.


Από την πλευρά του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων έχουν γίνει σημαντικά βήματα τόσο από την προηγούμενη όσο και από τη νέα δημοτική αρχή, τα οποία εκτιμούμε πως μπορούν να αποτελέσουν καλές πρακτικές. Το Γραφείο Τουρισμού, η ιστοσελίδα / εφαρμογή τουριστικής προβολής και προώθησης MyTzoumerka και η οργάνωση «ταξιδιών εξοικείωσης» για τους επαγγελματίες του Δήμου προκάλεσαν το ενδιαφέρον όλων των συμμετεχόντων και ήδη έχουν ζητηθεί περισσότερες πληροφορίες.


Τέλος, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Γεώργιος Παππάς και ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα τουρισμού Χρήστος Τασούλας χαιρετίζουν την πρόθεση του Δήμου Ιωαννιτών για συνδιοργάνωση ημερίδας με θέμα την ανεύρεση προσωπικού για τις επιχειρήσεις του τουρισμού σε ορεινές περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]