Απάντηση των Οριζόντων Ηπείρου στην ανακοίνωση του Περιφερειάρχη για την Εγνατία Οδό

 


Η ανακοίνωση στις 08-04-2024 (δελτίο τύπου) για την Εγνατία οδό , του Περιφερειάρχη Ηπείρου, μας θύμισε το πολύ γνωστό ανέκδοτο με πρωταγωνιστή το λιοντάρι και το λαγό. Το ανέκδοτο καταλήγει με την ατάκα του έντρομου λαγού μπροστά στο λιοντάρι «….έε λέμε και καμιά …..κουβέντα να περνάει η ώρα».


Στην ανακοίνωσή του, ο έντρομος λαγός, συγγνώμη, ο κ. Περιφερειάρχης κάνει αναφορά για «αλλοίωση του περιεχομένου ιδιωτικής συζήτησης» και για «υπερβολικές εκφράσεις της καθομιλουμένης».


Οι πολιτικοί αστοχούν πάρα πολλές φορές και πετάνε συχνά κανονικές «κορώνες». Τη στιγμή όμως που ο Ελληνικός λαός είναι συγκλονισμένος και παγωμένος από τις αποκαλύψεις για το έγκλημα των Τεμπών, οι δηλώσεις του περιφερειάρχη για «κίνδυνο κατάρρευσης σήραγγας» , «έλλειψη συντήρησης»  και «κίνδυνο ατυχήματος» στον μεγαλύτερο οδικό άξονα της χώρας την Εγνατία Οδό  και στη συνέχεια «για υπερβολικές εκφράσεις της καθομιλουμένης εν τη ρύμη του λόγου» , αποδεικνύουν ότι ο κ. Περιφερειάρχης ζει σε άλλο πλανήτη ή δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα  και διάλεξε τον κυνικό αυτό τρόπο , σπέρνοντας το φόβο ,για να στηρίξει προφανώς τόσο την πώληση της Εγνατίας οδού όσο και την αύξηση των διοδίων σε αυτή.


Επειδή όμως οι  σχετικές δηλώσεις έγιναν σε συνεδρίαση οργάνου της Περιφέρειας Ηπείρου (Περιφερειακή Επιτροπή, που συνεδριάζει παραβιάζοντας τους κανόνες των δημόσιων συνεδριάσεων και της δημοκρατικής λειτουργίας , θέμα για το οποίο θα επανέλθουμε σύντομα ) και όχι στο ….δάσος του λαγού ,  περιμένουμε σε κάθε περίπτωση την επίσημη απάντηση της Εταιρίας Εγνατία Οδός Α.Ε  και του αρμόδιου Υπουργείου σχετικά με την ασφαλή χρήσης της Εγνατίας οδού  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]