Ιωάννινα: Στις βιομηχανίες τροφίμων ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ και ΣΔΟΥΚΟΣ ο Τάσος Τόκας,υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ


 Οι εργαζόμενοι μπορούν και πρέπει να στείλουν ηχηρό μήνυμα αντίστασης της αντεργατικές πολιτικές στην κυβέρνηση και την εργοδοσία τόσο με τη μαζική συμμετοχή τους στην απεργία της Πρωτομαγιάς οσο και με την ενίσχυση του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές. 

Τα παραπάνω τόνισε ο Τάσος Τόκα, υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ στις βιομηχανίες τροφίμων ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ και ΣΔΟΥΚΟΣ όπου περιόδευσε σήμερα το πρωί.

Στους εργάτες διακινήθηκε η ανακοίνωση του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, ενώ στους μετανάστες εργάτες του ΝΙΤΣΙΑΚΟΥ διακινήθηκε ειδική ανακοίνωση στα αγγλικά με κάλεσμα για την 1η Μάη. Παράλληλα στο χώρο φιλοξενήθηκε έκθεση φωτογραφίας από εμβληματικούς αγώνες του εργατικού κινήματος και ιστορικών απεργιών της 1ης Μάη.

Ο Τάσος Τόκας κάλεσε τους εργαζόμενους να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές με κριτήριο την καθημερινότητά τους. Υπογράμμισε ότι πίσω από τα απάνθρωπα ωράρια εργασίας, τους μισθούς πείνας, την ακρίβεια, κάθε τι που κατατρώει τη ζωή του εργάτη βρίσκεται μία αντιλαϊκή οδηγία της ΕΕ. Απέναντι στην υποκριτική αντιπαράθεση των αστικών κομμάτων στη χώρα, ανάδειξε την ταύτιση τους στην Ευρωβουλή όπου από κοινού υπερψηφίζουν από το 50 έως το 90% και κανονισμών της ΕΕ. 


Απέναντι σε αυτό το αντιλαϊκό μπλοκ τόνισε, μόνο η δύναμη της ενότητας των εργαζομένων μπορεί να βάλει εμπόδια, να καθυστερήσει μέτρα, να αποσπάσεις κατακτήσεις. 

Σε αυτόν τον δρόμο το ΚΚΕ δίνει όλες του τις δυνάμεις, ο λαός να αποκτήσει εμπιστοσύνη στη δύναμή του, να σπάσει τα δεσμά της ΕΕ, για μία Ευρώπης των λαών, της κοινωνικής δικαιοσύνης, του Σοσιαλισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]