Παρουσίαση του βιβλίου "της σιωπής" του Φώτη Μαραζόπουλου


 Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Ηγουμενίτσα στο θέατρο ΦΑΟΣ η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου «της σιωπής» του Φώτη Μαραζόπουλου.

Η παρουσίαση έγινε από μέλη της θεατρικής ομάδας με συνοδεία μουσικής που έπαιζε ζωντανά ο Νικόλας Μποντίνας.

Ο συγγραφέας στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε το κοινό, που ομολογουμένως αποχώρησε μετά το τέλος της παρουσίασης συγκινημένο από τον ιδιαίτερο τρόπο που αναδείχθηκαν τόσο οι σκέψεις όσο και τα ποιήματα και διηγήματα του βιβλίου.

Ο συγγραφέας, φανερά συγκινημένος και αυτός έκανε την εξής δήλωση:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσοι ήρθαν στην παρουσίαση του πρώτου μου λογοτεχνικού βιβλίου από τις εκδόσεις Κουάρκ και για το θερμό τους χειροκρότημα. Επίσης ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλα τα μέλη της θεατρικής ομάδας του ΦΑΟΣ που αγκάλιασαν τα κείμενα μου με αγάπη και σεβασμό και που με τις νότες του Νικόλα Μποντίνα, που και αυτόν ευχαριστώ, τα φώτισαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Με την ευκαιρία θέλω να σας προσκαλέσω στην δεύτερη παρουσίαση που θα γίνει το Σάββατο 20 Απριλίου στην Παραμυθιά»

Οι εκδόσεις Κουάρκ ευχαριστούν ιδιαίτερα το θέατρο ΦΑΟΣ, ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού στην Ηγουμενίτσα. Οι συντελεστές της παρουσίασης ήταν: Άρτεμις Αγαθοπούλου, Θωμάς Λιόλιος, Παναγιώτα Παππά, Δήμητρα Χρόνη, Σπύρος Οικονομίδης, Δημήτρης Θεοχάρης, Άλεξ Μαραζοπούλου, Νικόλας Μποντίνας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]