ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Διανομή πακέτων διατροφής από το Δήμο Ζίτσας για τις γιορτές του Πάσχα


Πακέτα με βασικά είδη διατροφής διανέμει ο Δήμος Ζίτσας, ενόψει των εορτών του Πάσχα, σε 170 νοικοκυριά εγγεγραμμένα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσει για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Η διανομή των εορταστικών πακέτων θα ολοκληρωθεί τη Μ. Δευτέρα (29/04/2024). 

Η Αντιδήμαρχος Χριστίνα Παπαδημητρίου με αφορμή τις διανομές σε δήλωσή της τονίζει «στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, στηρίζουμε τους ωφελούμενους των κοινωνικών μας προγραμμάτων με κάθε τρόπο ενώ τις ημέρες των εορτών φροντίζουμε να τους παρέχουμε είδη διατροφής για την ενίσχυση του εορταστικού τραπεζιού των οικογενειών τους. Σε αυτή μας την προσπάθεια έχουμε συμπαραστάτες επιχειρήσεις και συμπολίτες μας και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό».   

Στο φετινό εορταστικό πακέτο του Δήμου Ζίτσας που περιελάμβανε είδη διατροφής και εδέσματα για το πασχαλινό τραπέζι συνέδραμαν ο κοινωνικός φορέας «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», το ΔΙΕΚ – Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, οι επιχειρήσεις,  «ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ Α.Ε.», «ΒΙΚΟΣ Α.Ε.», «ΦΟΥΡΝΟΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ –ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ», «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΜΑΝΤΖΙΟΣ», «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ “PANOS” ΠΑΝΑΓ. ΜΠΟΥΤΑΣ», «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΥΓΑ-ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]