Ιωάννινα:Μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ δίπλα στην Παμβώτιδα

 



«Δεδομένα για εμάς, είναι μόνο τα όνειρά μας»


Με σύνθημα «Πολεμάμε το άδικο, χτίζουμε το αύριο... με το ΚΚΕ αλλάζουμε τα δεδομένα» πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 27/4, το μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Γιάννενα, στο Μώλο, δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα. 

Δεκάδες μαθητές της πόλης έδωσαν με την παρουσία τους πνοή και ζωντάνια στον χώρο στέλνοντας μήνυμα ανυπότακτης στάσης ζωής. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Αντώνη Μαχτσίρα μαθητή, μέλος της ΚΝΕ, τονίζοντας πως το μαθητικό φεστιβάλ αποτελεί σταθερά ένα αγωνιστικό ραντεβού των μαθητών ιδιαίτερα φέτος μετά την μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση στις 28 Φλεβάρη. 



Στην συνέχεια μελή της ΚΝΕ, φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων συζήτησαν με τους μαθητές για την επίθεση της Κυβέρνησης στα μορφωτικά δικαιώματα της νεολαίας αναδεικνύοντας παράλληλα συμπεράσματα από τις μεγάλες φοιτητικές κινητοποιήσεις αυτού του διαστήματος. Πρόσθετα κάλεσαν περισσότεροι μαθητές να κάνουν την επιλογή να παλέψουν με το ΚΚΕ και τη  ΚΝΕ για το σχολείο και τη ζωή που τους αξίζει.



Την προσοχή τράβηξαν τα δύο μαθητικά συγκροτήματα, «work in the progress the band» και  «moses remax», τα οποία έκλεισαν την βραδιά με rock και metal ρυθμούς. 



Ξεχωριστή παρουσία στον χώρο είχε η έκθεση από μαθητές του 2ου ΓΕΛ με θέμα τα 25 χρόνια από τον πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία, ενώ παράλληλα και η έκθεση για τις Ευρωεκλογές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]