3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορωδιών/Θερμό χειροκρότημα για Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων !


 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορωδιών (ΠΑΝ.ΣΥ.ΔΙ.ΧΟ.) στις 13 και 14 Απριλίου 2024  στον Πειραϊκό Σύνδεσμο του Πειραιά, με τη συμμετοχή 30 χορωδιών από όλη την Ελλάδα. 

Η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων χειροκροτήθηκε ένθερμα στην κατάμεστη αίθουσα του Πειραϊκού  Συνδέσμου 

Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων της Παιδικής Χορωδίας Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων ανέλαβε εξ ολοκλήρου την  οργάνωση της αποστολής και συνόδευσε τους νεαρούς χορωδούς στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. 


Ευχαριστούμε θερμά τη Μαέστρο της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνα Μήλια για  το άσβεστο πάθος της, την εξαιρετική της δουλειά και την άψογη συνεργασία της με τους μαθητές της και τους γονείς  αυτών, την κ. Πηνελόπη Λιαροστάθη, καθηγήτρια πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων, η οποία πάντα πλαισιώνει  και συνοδεύει τους νεαρούς χορωδούς και τον κ. Π. Τσιγκούλη για τη φωτογραφική κάλυψη της αποστολής και τη  βιντεοσκόπηση.  

Τέλος, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μικρούς χορωδούς, τους πρωταγωνιστές αυτής της διοργάνωσης,  καθώς και στους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Ορφέα Στάθη, Χρήστο Χιουρέα και Μάξιμο Σταύρου, οι οποίοι  συνόδευσαν τους χορωδούς με τα μουσικά τους όργανα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]