Κάλεσμα 12/04 στη δεύτερη διαβούλευση του Erasmus+ "Green Corners"/Παρασκευή 12 /04 στο Κέντρο Νέων Ηπείρου
 Το Κέντρο Νέων Ηπείρου, στο πλαίσιο του προγράμματος erasmus+, σε συνεργασία με τον οργανισμό από την Πολωνία “EuroFRC”, υλοποιεί το Green Corners, ένα project που έχει ως στόχο την δημιουργία τριών “πράσινων γωνιών” σε διάφορες τοποθεσίες εντός της πόλης των Ιωαννίνων όπου θα ενισχύσει την περιβαλλοντική συνείδηση των νέων, θα ανοίξει διαλόγους για το πράσινο ζήτημα, θα προωθήσει την βιώσιμη ανάπτυξη, την συνεργασία, την αλληλεγγύη και την τέχνη. Οι εν λόγω πράσινες γωνίες θα αποτελέσουν δημόσια σημεία συνάντησης νέων, όπου θα μπορούν να συζητήσουν, να διαβάσουν, να δημιουργήσουν τον δικό τους λαχανόκηπο, να πραγματοποιήσουν διάφορες δράσεις, δραστηριότητες και εκδηλώσεις.


Ύστερα απο την πρώτη επιτυχημένη διαβούλευση που είχαμε τον Ιανουάριο για το Erasmus+ σχέδιο "Green Corners" και την συνεχιζόμενη προσπάθεια κατασκευής της πρώτης πράσινης γωνίας απο την ομάδα του εν λόγω project, στη ταράτσα του Κέντρου Νέων Ηπείρου, θα θέλαμε να σας καλέσουμε στη δεύτερη διαβούλευση που διοργανώνουμε προκειμένου να αποφασίσουμε συλλογικά για το επόμενο "Green Corner" που πρόκειται να δημιουργήσουμε σε κάποιον δημόσιο χώρο των Ιωαννίνων, χώρο που θα συναποφασίσουμε μαζί. Αυτές οι πράσινες γωνίες αποτελούν προϊόν συνεργασίας των νέων που συμμετέχουν στο παρόν project, γωνίες που κατασκευάζονται απο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο του Erasmus+ προγράμματος.


Η διάδοση της εν λόγω εκδήλωσης με τις κοινότητες σας, θα ήταν σημαντική προκειμένου να ενισχύσουμε την ευαισθητοποίηση προς περιβαλλοντικά ζητήματα και να προωθήσουμε συνεργατικές πρακτικές δημιουργίας και εργασίας.


Σας καλούμε να συμμετάσχετε ώστε να μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες σας, να ενημερωθείτε για το εν λόγω σχέδιο και, αν θέλετε κι εσείς, να γίνετε μέρος αυτής της δράσης. Σας περιμένουμε την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 18:00, στο Κέντρο Νέων Ηπείρου, στην οδό Καπλάνη 10.


Σας περιμένουμε όλες και όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]