KKE /Ιωάννινα:Εκδήλωση την Κυριακή 31 Μάρτη


 ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Συγκέντρωση 31 Μάρτη, 11:00, στο Θεατράκι Σκάλας

Ομιλητής: Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ

Η Κομματική Οργάνωση Ιωαννίνων οργανώνει πλούσια πολιτική δραστηριότητα στις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς και μόρφωσης. Με όλες μας τις δυνάμεις συμβάλλουμε ώστε να εκφραστεί η μομφή του λαού προς την κυβερνητική πολιτική, αλλά και προς τα άλλα κόμματα που συμφωνούν τελικά με αυτή την πολιτική.

Η ορμή των αγώνων του λαού μας, όπως η μεγαλειώδης απεργία στις 28 Φλεβάρη, οι κινητοποιήσεις των αγροτών, των φοιτητών, των επαγγελματιών, οι καθημερινοί αγώνες  που οργανώνονται στους χώρους δουλειάς, στα εργοστάσια, τα σούπερ μάρκετ, στα νοσοκομεία μπορεί να μεγαλώσει. 

Να εκφραστεί ακόμη πιο οργανωμένα, ακόμη πιο δυναμικά η οργή και η αγανάκτηση του λαού μας για την ακρίβεια, τα χαμηλά μεροκάματα και τους μισθούς που εξανεμίζονται στα μέσα του μήνα, για την περαιτέρω εμπορευματοποίηση της υγείας που επισήμως κάνει τους ασθενείς πελάτες. 

Να εκφραστεί η μομφή του λαού απέναντι σε όσους μας έχουν μπλέξει στο πολύ επικίνδυνο κουβάρι των ανταγωνισμών, του ιμπεριαλιστικού πολέμου σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή. Που στέλνουν πολεμικό υλικό, φρεγάτες, για να σκοτώνονται οι λαοί για τα κέρδη των εφοπλιστών, για να πάρει και η ελληνική αστική τάξη μερίδα από τη λεία.

Σταθμό αυτής της πλούσιας δραστηριότητας που αναπτύσσει το Κόμμα μας αποτελεί η συγκέντρωση που οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Ιωαννίνων του ΚΚΕ  την Κυριακή 31 Μάρτη, στις 11 το πρωί στο Θεατράκι της Σκάλας. Ομιλητής θα είναι ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Η δυναμική αρχή που έγινε με τη διακίνηση του Ριζοσπάστη και το ένθετο με το Κάλεσμα για τις Ευρωεκλογές το οποίο έφτασε σε χώρους δουλειάς, σε εκατοντάδες σπίτια μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Συνεχίζουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο με το Ριζοσπάστη και το ειδικό ένθετο που θα περιέχει για το έγκλημα στα Τέμπη με στόχο να φτάσουμε ακόμη πιο πλατιά σε περισσότερα σπίτια εργατών, αγροτών, επαγγελματιών, σε περισσότερους χώρους δουλειάς και μόρφωσης. Το ειδικό ένθετο θα περιλαμβάνει ολόκληρο το πόρισμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ στην Εξεταστική της Βουλής, την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, άρθρα και αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του «Ριζοσπάστη» για τις ευθύνες της ΕΕ και των κυβερνήσεων, το αφιέρωμα της εφημερίδας στον 1 χρόνο από το έγκλημα στα Τέμπη. Το έγκλημα δε θα ξεχαστεί. Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]