Ιωάννινα: Έναρξη των εργασιών του ετήσιου Συνεδρίου της Εταιρείας Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος

 


«ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ 

ΒΔ ΕΛΛΑΔΟΣ»

1 & 2 Μαρτίου 2024

Η έναρξη των εργασιών του ετήσιου Συνεδρίου της Εταιρείας Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος έγινε σήμερα 1 Μαρτίου 2024 στο ξενοδοχείο the Lake στα Ιωάννινα με τη συνεργασία των Α’ & Β' Παθολογικών Κλινικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Ο πρόεδρος του συνεδρίου Διευθυντής, Β' Παθολογικής Κλινικής, ΠΓΝΙ, καθηγητής κύριος Γ. Λιάμης καλωσόρισε τους συνέδρους σε κατάμεστη αίθουσα. Η θερμή ανταπόκριση από την 1η ημέρα επιβεβαίωσε την μακρά και επιτυχημένη πορεία του ετήσιου συνεδρίου συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον σημαντικού αριθμού συνέδρων.

Ο φροντιστηριακός χαρακτήρας και η παρουσίαση κλινικών περιπτώσεων του προγράμματος καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών ειδικοτήτων. Η πρώτη ημέρα ξεκίνησε με την νεφρολογία και ολοκληρώθηκε με την εναρκτήρια Ομιλία αφιερωμένη στη μνήμη του Μ. Ελισάφ με ομιλητή τον καθηγητή Ρευματολογίας Α. Δρόσο και τίτλο: «Αυτοάνοσες δερματικές εκδηλώσεις μετά τη χρήση βιολογικών θεραπειών». Οι εργασίες θα συνεχιστούν το Σάββατο, 2 Μαρτίου με την γαστρεντερολογία, καρδιολογία, ρευματολογία, λοιμωξιολογία, αγγειακά εγγεφαλικά επεισόδια, ογκολογία και αιματολογία.


Το συνέδριο απευθύνεται ιδιαίτερα σε ιατρούς που υπηρετούν στον ιδιωτικό τομέα, στην πρωτοβάθμια περίθαλψη και σε νοσοκομεία της περιφέρειας.

Η παρακολούθηση των εργασιών πιστοποιείται με 14 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) σύμφωνα με τα κριτήρια της UEMS – EACCME.

Εγγραφές Δωρεάν: https://www.conferre.tv/internal-medicine2024

Ιστοσελίδα: https://www.internal-medicine.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100091747282495


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]