Καθαρά Δευτέρα στην Κορωνησία: Δωρεάν δρομολόγια με λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ
Ο Δήμος Αρταίων ενημερώνει τους Δημότες για τα δρομολόγια που θα γίνονται την Ημέρα της Καθαράς Δευτέρας, 18 Μαρτίου 2024, προς και από την Κορωνησία όπου θα εορταστούν τα παραδοσιακά Κούλουμα.   

Τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ Άρτας θα διατεθούν ΔΩΡΕΑΝ από τον Δήμο Αρταίων  και θα μεταφέρουν τους συνδημότες μας στο γραφικό χωριό του Αμβρακικού, όπου θα διασκεδάσουν και θα απολαύσουν την ατμόσφαιρα της γιορτής.


Δρομολόγια

Τα δρομολόγια θα είναι τα εξής: Από την αφετηρία του Αστικού ΚΤΕΛ, στην περιοχή Σκοπευτηρίου στο ύψος του s/m «Σκλαβενίτης», στις 10:00, 10:30 και 11:00 π.μ. και με προορισμό την Κορωνησία, τα λεωφορεία θα περνούν από τις προκαθορισμένες στάσεις, έτσι ώστε οι επιβάτες να μην ταλαιπωρηθούν με περιττές μετακινήσεις.

Τα λεωφορεία θα παραμείνουν στο χώρο του εορτασμού ώστε οι συμπολίτες μας  μετά το πέρας της γιορτής  να επιστρέψουν στα σπίτια τους.


Πρόκειται για μια προσφορά από τον Δήμο Αρταίων και το Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας. Είναι μια ξεχωριστή κίνηση που θα προσφέρει στους κατοίκους της πόλης μας μια μοναδική εμπειρία στη γιορτή των Κούλουμων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακές σαρακοστιανές λιχουδιές, λαγάνες, ελιές, χαλβά, φασολάδα, ΠΡΟΣΦΟΡΑ του Δήμου Αρταίων, αλλά και να απολαύσουν την ομορφιά του τοπίου.


Ο Δήμος  Αρταίων ευχαριστεί το Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας και τον πρόεδρό του κ. Κωνσταντίνο Σακκά για την ευγενική προσφορά και την άψογη συνεργασία προς όφελος της κοινότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]