Ιωάννινα:Kαθαριότητα, είπατε;

 
Kαθαριότητα, είπατε;

Είναι που η καθαριότητα θα ήταν πρώτη προτεραιότητα, όπως είχε δηλώσει ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Μπέγκας, άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του. Αυτό όμως που διαπιστώνει κανείς είναι ότι η πραγματικότητα δηλώνει: μία από τα ίδια.

Ενδεικτικά: Στον δρόμο της Πεδινής που τη συνδέει με τη Λ.Νιάρχου (υπάρχουν μάλιστα και όργανα γυμναστικής (!) σ' ένα χωράφι εκεί δίπλα) το σκουπιδαριό θυμίζει …Μπαγκλαντές. Γενικά, ό,τι είναι εκτός πόλης κολυμπάει στα σκουπίδια περιμένοντας για μια φορά ακόμη τη φύση να τα σκεπάσει με νέο... χορτάρι.

Το ίδιο συμβαίνει και κατά μήκος κεντρικών δρόμων αλλά και στα κράσπεδα κοντά σε φανάρια όπου η καθαριότητα είναι άγνωστη λέξη.


Αλλά και παραλίμνια και τουριστικά να το δει κανείς το πράγμα, στο πάρκο Κατσάρη για παράδειγμα, σε πολλά σημεία η καθαριότητα είναι ελλιπέστατη. Πίσω δε και μέσα σε παγκάκια θα δει κανείς τα πάντα. Που σημαίνει ότι κάποιοι "κάνουν" ότι καθαρίζουν.

Άρα λοιπόν, πέρα από μεγάλα λόγια μάλλον τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει στην καθημερινότητα της πόλης. Τα συνηθισμένα, δηλαδή...

Ενδεικτικά:
Πεδινή - Λ. Νιάρχου
 Πεδινή προς είσοδο πόλης
Κόμβος Εθνικής Οδού
 Πάρκο Κατσάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]