Ιωάννινα:Frida Kahlo Με Σπασμένα Φτερά σήμερα και αύριο στο θεάτρο Actina


 Σήμερα και αύριο στο Θέατρο Actina μόνο για 2 παραστάσεις στις 27 και 28 Φεβρουαρίου στις 21:00 η παράσταση Frida Kahlo, Με Σπασμένα Φτερά του Ανδρέα Ζαφείρη 


Η Θεατρική Ομάδα 2510 παρουσιάζει την ζωή και το έργο της θρυλικής Frida Kahlo, της Μεξικανής ζωγράφου που σημάδεψε την τέχνη με την ευφυή και μελαγχολική της φύση. 


 Η Φρίντα Κάλο είναι ίσως από τις πιο αναγνωρίσιμες γυναικείες μορφές. Το πρόσωπό της, πλέον, το βλέπουμε παντού. Παραμένει όμως ουσιαστικά, άγνωστη. Μέσα από τους πίνακές της, η αποτύπωση του προσωπικού της πόνου, σωματικού και ψυχικού, φαίνεται να εκφράζει τα αιώνια τραύματα της γυναικείας διαδρομής.


 Η αναπηρία της και ο τρόπος που απάντησε σε αυτή, αποτελεί σύμβολο για τον τρόπο που ο σύγχρονος άνθρωπος οφείλει να αντιπαλέψει την ποικιλόμορφη «αναπηρία» που του επιβάλλεται από τον συστημικό ολοκληρωτισμό. Δίπλα σε όλα αυτά, η αντισυμβατική ζωή της, ο διάχυτος ερωτισμός της και ο απόλυτος έρωτας. 


Μια συγκλονιστική παράσταση. Μια πολύπλευρη εμπειρία. Ένα ταξίδι στο χρόνο αλλά και μια ματιά στο παρόν, καθώς η πραγματική Τέχνη είναι πάντα σύγχρονη και ριζοσπαστική. 


ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗΣ

Κείμενο -Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ζαφείρης 

Ερμηνεύουν: Χαρά Νικολάου, Τάσος Ράπτης 

Σκηνικά – Κοστούμια: Ανδρέας Ζαφείρης 

Φωτογραφίες – Trailer: Mamalena Mpoi 


INFO

Κρατήσεις/πληροφορίες: 6974865401, 6975535197

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.

Εισιτήρια: Γενική είσοδος 12€, Μειωμένο 10€ (φοιτητές, ΑΜΕΑ, 

Διάρκεια: 70’

Τοποθεσία: Θέατρο Actina

Άννης Κομνηνής 8


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]