Προσλήψεις από την ΕΦΑ Πρέβεζας στο πλαίσιο του έργου Παράκαμψης της Αρχαίας ΝικόποληςΣτην πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση αρχαιολογικών εργασιών στο πλαίσιο του έργου της Παράκαμψης της Αρχαίας Νικόπολης προχωρά το Υπουργείο Πολιτισμού.

Το υποέργο που είναι σε εξέλιξη από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας αφορά στην παρακολούθηση των εκσκαφικών εργασιών στο πλαίσιο του έργου της Παράκαμψης, αποψιλώσεις καθαρισμούς αφαίρεση επιφανειακών στρωμάτων και διενέργεια δοκιμαστικών τομών όπου απαιτηθεί.

Επίσης τη συντήρηση των κινητών ευρημάτων που τυχόν θα προκύψουν καθώς και την ανασκαφική έρευνα, έρευνα, τοπογραφική και σχεδιαστική αποτύπωση των αρχαιοτήτων, αποκαταστάσεις τοιχοποιιών και φωτογραφική τεκμηρίωση του χώρου και των κινητών ευρημάτων, εφόσον προκύψουν αρχαιότητες .

Η προκήρυξη αφορά μία Π.Ε Μηχανικών ειδικότητας αρχιτέκτονα με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων, μια θέση Δ.Ε Εργατοτεχνιτών και μια θέση Υ.Ε εργατών.

Η υποβολή των δικαιολογητικών στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας ολοκληρώνεται στις 12 Φεβρουαρίου.

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]