Ιωάννινα:Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την απομάκρυνση επικίνδυνης χημικής ουσίας που κάποιος έριξε στα σκαλοπάτια οικίας


 νεότερη ενημέρωση 21:57 
 Ολοκληρώθηκε  από την 5η ΕΜΑΚ η  επιχείρηση για την  περισυλλογή     χημικής ουσίας   από σκαλοπάτια οικίας στην Ανατολή Ιωαννίνων .
Το  συλλεχθέν   υλικό  μερικών γραμμαρίων    σύμφωνα με την Πυροσβεστική ,τοποθετήθηκε σε ειδικές συσκευασίες και παραδόθηκε σε ιδιωτική εταιρεία η οποία είναι συμβεβλημένη με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας ,παρουσία της διευθύντριας Πολιτικής Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας ,Σπύρου Δήμητρας .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Σε επιχείρηση απομάκρυνσης υλικών επικίνδυνης χημικής ουσίας   αυτή την ώρα  η Πυροσβεστική  Υπηρεσία  Ιωαννίνων .

Ειδικότερα ,  κάτοικος Ανατολής επικοινώνησε με την υπηρεσία και  ενημέρωσε πως σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού του και συγκεκριμένα στα σκαλοπάτια κάποιος έριξε πιθανόν επικίνδυνες  χημικές ουσίες .

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ειδικό πυροσβεστικό όχημα περισυλλογής χημικών από την 5η ΕΜΑΚ  Ιωαννίνων .Από τις πρώτες πληροφορίες της Πυροσβεστικής πιθανόν η ουσία να είναι υδράργυρος ,η χημική ωστόσο ανάλυση θα δείξει αν όντως πρόκειται για υδράργυρο ή για κάποια άλλη ουσία .

Αυτή την ώρα γίνεται περισυλλογή της ουσίας  παρουσία  και του υποδιοικητή της 5ης ΕΜΑΚ ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία .

φωτό αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]