LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ιωάννινα:Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Μπιζάνιο δρόμο



Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης ''24ος Μπιζάνιος Δρόμος'' στα πλαίσια2.Την προσωρινή σταδιακή απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, την Κυριακή 18-του εορτασμού της 111ης Επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή18-02-2024.- 

Αποφασίστηκε 


- προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης παντός είδους οχημάτων, από την 07:30' ώρα έως πέρατος τηςεκδήλωσης, την Κυριακή 18-02-2024, έμπροσθεν του κτηρίου της Περιφέρειας Ηπείρου επί της οδούΠλατεία Πύρρου. 

02-2024, από ώρα 08:30΄ώρα έως πέρατος της εκδήλωσης, ως ακολούθως: -επί της Ε.Ο. Ιωαννίνων- Άρτας και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, από την 11 χ/θ (περιοχή Μπιζάνι),μέχρι τον κόμβο Εγνατίας οδού. 

-επί της Ε.Ο. Ιωαννίνων- Άρτας και της Λεωφόρου Δωδώνης στο ρεύμα εισόδου πόλεως , από τον κόμβοΕγνατίας οδού , μέχρι το κτήριο της Περιφέρειας Ηπείρου (σημείο τερματισμού του αγώνα). -επί της Λεωφ. Δωδώνης και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, από τη διασταύρωση με την οδό 28ηςΟκτωβρίου, μέχρι τον κυκλικό κόμβο έμπροσθεν Δικαστικού Μεγάρου.  



Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς θα

διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών, με μέριμνα και φροντίδα του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, τοοποίο εξουσιοδοτείται για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής ασφάλειας, εφόσον απαιτηθεί,κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]