Τον Πρόεδρο της Βουλής συνάντησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων


Με τον Πρόεδρο της Βουλής συναντήθηκε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων .

Οι αστυνομικοί για μία ακόμα φορά έθεσαν επί τάπητος τη μείωση του ανθρώπινου δυναμικού λόγω συνταξιοδοτήσεων  καθώς και την επέκταση του επιδόματος Παραμεθορίου .

Η ανακοίνωση της Ένωσης 

   Πραγματοποιήθηκε σήμερα 11 Φεβρουαρίου 2024 συνάντηση αντιπροσωπείας μελών του Δ.Σ της Ε.Α.Υ.Ι.  με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο ΤΑΣΟΥΛΑ και συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τους συναδέλφους μας.

     Συγκεκριμένα αναφερθήκαμε στο ζήτημα που θα ανακύψει στο άμεσο μέλλον στο Νομό μας, με την μείωση του ανθρώπινου δυναμικού λόγω συνταξιοδοτήσεων και στην έλλειψη προγραμματισμού για την αντιμετώπιση του, από πλευράς της Πολιτικής και Φυσικής ηγεσίας, κάτι που πρόσφατα φάνηκε με τις μηδενικές θέσεις για την Διεύθυνση μας στο Συμβούλιο Μεταθέσεων Αστυνομικού Προσωπικού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους πολίτες της περιοχής μας. Για το συγκεκριμένο θέμα τονίσαμε και αυτό που η Π.Ο.ΑΣ.Υ. επισήμανε στην ανακοίνωση της, ότι σκοπίμως όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα μεταφέρθηκε η άποψη ότι στην Αττική υπηρετεί περίπου το 35% της συνολικής Αστυνομικής δύναμης κάτι που φυσικά δεν ισχύει αφού η αλήθεια είναι ότι στην Πρωτεύουσα υπηρετεί το 49% και πάνω της συνολικής δύναμης.

   Ειδική αναφορά έγινε στην επέκταση του επιδόματος Παραμεθορίου για  τους συναδέλφους μας  που υπηρετούν στα σύνορα, ζήτημα που αποτελεί προεκλογική δέσμευση και η κυβέρνηση οφείλει να νομοθετήσει για λόγους ισότητας και ισονομίας αλλά και αξιοπιστία της.

   Ο κ. Πρόεδρος, έχοντας εμπεριστατωμένη εικόνα των ζητημάτων που τέθηκαν δεσμεύτηκε ότι θα τα μεταφέρει στην Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου μας και στα πλαίσια των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων του θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων.


                                                Για το Δ.Σ.


                         Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας


           ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης    ΒΑΓΓΕΛΗΣ Αλέξανδρος 

                                                           


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]