LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ζαγόρι :Οχημα εγκλωβίστηκε στο χιόνι Επιχείρηση της 5ης ΕΜΑΚ για τους επιβαίνοντες

νεότερη ενημέρωση 20:35 
Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός των πέντε  νεαρών  ατόμων,25-30 ετών (3 άνδρες και δύο γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη ).Είναι όλοι τους καλά στην υγεία τους και βρίσκονται ασφαλείς στο καταφύγιο της περιοχής 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

νεότερη ενημέρωση 20:21

 Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση τα οχήματα των κατοίκων της περιοχής κόλλησαν και αυτά το χιόνι .Μετά από προσπάθεια κατάφεραν να τα ξεκολλήσουν και τώρα σύμφωνα  πάντα με την Πυροσβεστική είναι μέσα σε αυτά και προσπαθούν να επιστρέψουν .
Οι δυνάμεις της Π.Υ προσεγγίζουν στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό τους .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Οχημα το οποίο κινούνταν από τη Βωβούσα   Ζαγορίου προς τον Γυφτόκαμπο εγκλωβίστηκε στο χιόνι .Οι πέντε επιβαίνοντες  που   θέλησαν να επισκεφθούν την περιοχή ,  το εγκατέλειψαν και κινούνται πεζή προς τον Γυφτόκαμπο .
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική   οι 3 άνδρες και οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο είναι  όλοι καλά στην υγεία τους .
Στην περιοχή μεταβαίνουν πυροσβεστικά οχήματα για παροχή βοήθειας ,η 5η ΕΜΑΚ και ο διοικητής αυτής ενώ σε ετοιμότητα είναι και το ειδικό ερπυστριοφόρο .
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τους έχουν προσεγγίσει  κάτοικοι  της εν λόγω περιοχής  και προσπαθούν να τους βοηθήσουν .
φωτό αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]