ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ:ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η καλύτερη σκηνή του «Ευτυχισμένοι Μαζί» ξαναγυρίστηκε μετά από 15 χρόνια!


Η σειρά του MEGA «Ευτυχισμένοι μαζί», είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο αγαπημένες ελληνικές σειρές. Και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά που προβάλλεται η επανάληψη των επεισόδιων της.

Αν και έχουν περάσει 15 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο, τόσο οι χαρακτήρες όσο και οι ατάκες έχουν μείνει ανεξίτηλες στη μνήμη πολλών τηλεθεατών. Μάλιστα, όταν εμφανίστηκαν τα memes, αρκετά ήταν αυτά που ήταν εμπνευσμένα από την αγαπημένη σειρά.


Μια διαφορετική εξέλιξη στην αγαπημένη σειρά

Πρόσφατα, μια από τις καλύτερες και πιο αγαπημένες σκηνές έγινε remake, με τους χρήστες του TikTok να ενθουσιάζονται. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος (Σπύρος), Τάσος Γιαννόπουλος (Μάκης), Πέτρος Μπουσουλόπουλος (Μάρκος) και Κώστας Ιντζεγιάν (Μήτσος) έκαναν reunion και ξαναέπαιξαν την αγαπημένη αλλά και θρυλική σκηνή με το δεκαεξάρι γερμανοπολύγωνο.


Η αποθέωση από τα σχόλια

Το βίντεο στο TikTok κατάφερε να συγκεντρώσει, μέσα σε λίγες ώρες, χιλιάδες προβολές και αμέτρητα σχόλια. «Θα πλήρωνα για να δω καινούργια επεισόδια , αλήθεια !!», «Ζούμε μεγάλες στιγμές», «Μόνο ο Σπύρος έμεινε ίδιος» ήταν μερικά.

πηγή in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]